Hvordan man kan skære støbning med en rundsav

August 16

Meget af den støbning, der er installeret på indersiden eller uden for et moderne hus kan skæres med en rundsav. Dette er ikke den eneste måde til at fuldføre opgaven, men skære med en rundsav er ligetil, værktøjet er forholdsvis billige og resultaterne gøre for en attraktiv finish. Det er vigtigt at følge retningslinjer for sikker drift af en rundsav til at skære støbning.

Instruktioner

•Nail en robust planke mellem to sturdy så heste at skabe et stabilt område.

•Test saven til at se, at det fungerer korrekt vingen er korrekt installeret og tænderne er skarpe. En fintandet, cross-cut klinge er det bedste valg, men mange Træsektoren slippe med en vellavet, generelle formål, hårdmetal-spids kniv.

•Indstil dybden af savklinge så det er kun lidt større end tykkelsen af støbning.

•Mark alle nedskæringer på bagsiden af støbning. Dette gør for et renere udseende snit, fordi tænderne passere gennem undersiden af en bestyrelse, viser mindre slitage på overfladen af træet.

•Splice alle stykker af støbning med en 45-graders vinkel cut. Gøre dette ved at sætte rundsaven i en vinkel på 45 grader og opskæring hvert stykke med en tømrer square og så sæt med en 45-graders vinkel. Kontroller, at de to 45 graders snit i kø for at passe ind i en supplerende måde. For at sikre de to splejset brikker passer sammen ordentligt, kan du gøre første cut med det hele stykke molding placeres med billedsiden ned og udvidet til din venstre side. Derefter skæres det andet stykke med støbning placeres med billedsiden ned og forlænget til højre side. For disse nedskæringer har du ikke at ændre vinkel af bladet eller vende træstykket.

•Klippe støbning for en indvendig hjørne. For en indvendig hjørne, indstille savklinge til 45 grader. Angiv det første stykke af støbning på bordpladen, bagsiden op og udvide til venstre. Sæt klingen til 45 grader og skære det første stykke fra bagsiden med støbning udvidet til venstre. Du vil være at skære den højre kant af længden af støbning. Dette stykke vil passe på venstre side af indvendigt hjørne.

•Walk til anden siden af saven heste og igen forlænge det hele stykke molding til venstre. Dette stykke af støbning er faktisk udvidet i den modsatte retning, fordi du har gået til anden siden af heste) og gøre cut nær slutningen af bestyrelsen ved hjælp af en tømrer pladsen som en guide. Den vigtige del er at gå rundt på anden siden af to så hestene, så i det væsentlige du vil presse saven i den modsatte retning. Vinkel af vingen ændrer imidlertid ikke. Dette stykke af støbning vil gå på højre side af indvendigt hjørne med 45-graders vinklet klip passer lige ind i hjørnet.

•Klippe hjørnet stykker for en miter fælles på en ekstern hjørne. Dette trin er næsten identisk med trin 6, bortset fra du skal slå brættet ansigt for at få snittet du ønsker. Det er den eneste forskel. Selvfølgelig med bestyrelsen vendte ansigt, vil du nødt til at bruge ekstra forsigtig, når du foretager udskæring, for ikke at rive kanten af brættet.

Tips & advarsler

  • Ikke røre knivafskærmning mens saven er i drift. Lad den mekaniske design så åbne og lukke vagt. En interimistiske træ guide kan aide i skæring af usædvanlige vinkler. Vejledningen kan knyttes til støbning og snit kan gøres med liget af saven ligger fra guiden træ. Sand alle stykker af støbning, efter de er skåret med en rundsav.
  • Når der skæres en lille splint af træ ud i slutningen af en bestyrelse med en rundsav, være meget opmærksomme på muligheden for små stumper af træ flyver ud i din retning. Bære sikkerhedsbriller, når du betjener en rundsav. Nogle typer af støbning er bedst skåret i en miter box. (cove støbning er et godt eksempel) En god tommelfingerregel er, at enhver støbning, der hviler flush mod en flad væg normalt kan skæres med en rundsav.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com