Hvordan man kan skære Stock Studs passer afstandsstykker

January 26

En stud er en type af dimensional tømmer. Den mest almindelige type af stud er en 2 af 4 skåret i forskellige længder; denne størrelse er lager. Bygningsarbejdere stole på denne type af tømmer til ramme ud af væggene i mange hjem. Du kan også bruge denne type af tømmer til mange andre programmer, herunder som afstandsstykker mellem andre lag af tømmer. Du kan klippe disse stock studs i mindre stykker, så de kan linje som afstandsstykker. Skære studs er ikke meget anderledes end at skære enhver anden stykke tømmer.

Instruktioner

•Measure den afstand, hvor du vil montering af spacere. Post måling af både længde og bredde så du ved, hvor mange 2 x 4 studs du bliver nødt til at klippe til størrelse. En 2 x 4 stud foranstaltninger faktisk 1 1/2 inches med 3 1/2 inches.

•Køre den et målebånd langs den første stud du kommer til at klippe til størrelse og markere cut placering med en blyant. Tegne en lille streg, der er klart synlig med blyant og mark placeringen, så det er nemt at se, når du skærer det til størrelse.

•Indstil op en miter så på en flad og stabil overflade. Dias 2 af 4 stud i gering så. Tryk det op fast mod hegnet på bagsiden af saven, og linje op vingen af gering så med mærke på din stud.

•Drej på saven og greb i håndtaget med den dominerende hånd. Hold stud på plads med din ikke-dominerende hånd, og sørg for det er ikke for tæt på blade af saven. Nedbringe klinge af saven, direkte på blyant markeret og gennem stutteriet. Slip håndtaget for at stoppe bladet, efter du har foretaget snittet.

•Træk ud stutteriet og kontrollere, at du har foretaget de rigtige snit. Kontroller, at det passer ind i den korrekte placering. Måle og markere de resterende studs. Skær dem til størrelse på nøjagtig samme måde som du skære den første stud.

Tips & advarsler

  • Altid så bære beskyttelsesbriller, når du arbejder med en miter. Beskyttelsesbriller beskytter dine øjne mod flyvende stykker af træ.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com