Hvordan man kan skære støvsuger filtre til størrelse

December 9

Hvordan man kan skære støvsuger filtre til størrelse

Udskiftning filtre i din støvsuger på en regelmæssig basis hjælper med at holde enheden kører effektivt. Ældre støvsugere har ofte kun en motor filter, mens nyere modeller bruger en kombination af filtre. Nogle filtre, som indrammede HEPA-filtre, er lavet til størrelse og fandt med lidt besvær på butikker. Motor filtre, især på ældre tomrum, findes undertiden hurtigt ikke i den størrelse du har brug for. Universal klippe til størrelse filtre er tilgængelige på hjem forbedring centre, og apparatet værksted har motor filtre. Skære en støvsuger filteret til størrelse kræver adgang til den gamle filter.

Instruktioner

•Drej off støvsugeren og netledningen støvsuger. Lad den vakuum sidde i 10 minutter, så motoren til at afkøle før du arbejde omkring det.

•Åbn vakuum til at få adgang til den motor filter. Processen varierer afhængigt af producenten og typen af vakuum. Filteret motor på dunk tomrum er normalt nær området taske. Stolper har ofte en motor filter inde i hovedet af vakuum.

•Tag filter ring eller ramme fra vakuum. Afhængigt af enheden, kan filteret blive holdt på plads af en ring over motoren eller i en ramme, der åbnes.

•Tag gamle filter ud af rammen eller slukke motoren. Placer det gamle filter over det nye filter. Klippe filteret til størrelse med en household saks.

•Sæt det nye filter ind i filter ramme eller center det over motorhuset og push bedriften ring over filter og boliger. Lukke vakuum eller luk adgang.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com