Hvordan man kan skære tæppe omkring et Toilet

June 6

Hvordan man kan skære tæppe omkring et Toilet

I de fleste rum i hjemmet er det normalt muligt at fjerne elementer såsom skabene at lægge tæppe, og derefter Flyt dem på toppen af tæppet bagefter for en let opnås, pæn finish. Men når et tæppe i badeværelset, toilettet må ikke sidde på gulvtæppet, tæppet skal være skåret til at passe pænt rundt i bunden af toilettet. Selv om opskæring huller i din nye tæppe kan synes som et skræmmende perspektiv, med en ordentlig skabelon og en skarp kniv, vil du være stolt af den færdige effekt.

Instruktioner

•Fjern den eksisterende gulv dække og vakuum gulvet.

•Kontrollér en skabelon i rummet med colophonium papir. Lægge papir i stueetagen og skære omkring kanterne med en skarp kniv. Skær forsigtigt rundt i bunden af toilettet.

•Lay dit tæppe nedad på gulvet i et stort område. Placer papir skabelonen på toppen, tape i sted og trække omkring det på bagsiden af tæppet. Fjern skabelonen og skære langs linjerne med en skarp kniv. Holde skærer lige og ikke haste eller du kan oprette takkede kanter. Skære en slids i tæppet fører fra bagsiden af toilettet base til væggen, og giver dermed tæppe til at passe pænt omkring toilettet.

•Drej off vandet på toilettet, skylle toilettet flere gange at fjerne vand fra systemet, og fjern vandledningen. Fjerne bolte rundt i bunden af toilettet og sæt toilettet til den ene side.

•Lay nye tack strips rundt i kanten af rummet. Hvis rummet var gulvtæppe før og de oprindelige tack strips er stadig på plads, skal du placere nye ved siden af dem. Placer tack strips på gulvet rundt i bunden af toilettet, og på området i gulvet hvor slids i dit tæppe vil blive placeret, fører fra bagsiden af toilettet til væggen. Hammer tack strips på plads.

•Applicer polstring lim og polstring på gulvet. Rul dit tæppe på tværs af lokalet, sikre, at den passer fint ind i hjørnerne og langs kanterne. Kraft tæppe på tack strip ved hjælp af en trappe mejsel.

•Reposition på toilettet. Vedhæfte vandrør, erstatte ordet bolte og tænd for vandet igen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com