Hvordan man kan skære tidsel, efter det har dannet en blomst

October 19

Tidsler kan være smukke planter men er indgribende i græsning græsgange, hvor de stjæler næringsstoffer og sollys fra græsser vokset for husdyrbestand. Alle typer af tidsel spredning af frø og nogle, som Canada tidsel, også spredes gennem deres rodsystemer, hvilket gør dem sværere at kontrollere. De nationale bæredygtige landbrug Information Service bemærker, at det svageste punkt i en tidsel livscyklus er når frøene er spirende; Tidsler er dog ikke normalt bemærket, indtil mindst én plante er veletableret.

Instruktioner

Mindre Thistle skadedyrsangreb

•Klippe tidsel blomster når de er i fuldt flor, som anbefalet af Julius Ruechel i "græs Fed kvæg: Hvordan til at producere og marked naturlig oksekød." Han bemærker at tidsler er mest sårbare, når blomstringen, som alle deres energi reserver er investeret i frø dannelse.

•Brug long-håndteres lemmer Beskæresave at nå over og på tværs af tidsler og undgå at blive fanget af deres stikkende blade.

•Brug tyk haven handsker når du bruger Sakse til at nå mindre blomster eller dem tæt på anlægget. Stikkende thistle blade kan er meget skarpe og stikke gennem selv læderhandsker, så håndtere planter med omhu.

•Repeatedly skære thistle blomster hvis anlægget producerer nye frø hoveder.

Større Thistle skadedyrsangreb

•Indstil bushhog eller plæneklipperen højt nok, således at blomster er klippet så meget af planten som muligt forbliver intakt. Når thistle blomster i fuld Flor er fjernet, anlægget lider fordi dens energi butikker, beliggende i blomster, er væk og det skal fortsat støtte de resterende plante masse. Plantens evne til at re-vokse et frø-hoved er alvorligt begrænset og anlægget kan dø.

•Gentag slåning hvis en anden flush af blomster vises. Det er sandsynligt, da ikke alle tidsler vil blomstre på samme tid.

•Scout din græsgange eller græsplæne til at identificere og skære lavt voksende thistle blomster i hånden efter den første klipning. Genvækst af blomster lav på thistle forventes som planten forsøger at bruge sin resterende energi butikker til at producere nye frø hoveder.

Tips & advarsler

  • For at permanent fjerne små angreb af Canada og andre rod voksende sorter af tidsel, vil du nødt til at grave rødderne eller holde planterne mejet saa konkurrerende græsser kan vokse fra tidsler og kvæle deres sollys og næringsstoffer. Større thistle skadedyrsangreb skal klippes gentagne gange for at svække planten og dens rodsystem.
  • Hvis du lader cut thistle blomster i dit græs eller værftet, kan frøene stadig scatter og vokse. Placer afskårne blomster i robust sække, som dem der bruges til husdyrfoder, og transportere dem til en losseplads eller brænde dem.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com