Hvordan man kan skære trægulve ved en varme kasseapparat

November 26

Når du installerer trægulv i et rum med gulv registre, skal du skære gulvbelægning til at passe omkring hvert kasseapparat. Dette kan opnås ved hjælp af de korrekte målinger. Hvis dit mål er slukket, registrets dækning vil ikke passe korrekt og luftstrømmen blokeres. Som dit arbejde din vej rundt varme registret, stramt passe hver gulvbelægning strimmel sammen på samme måde som du gjorde for fuld strimler langs resten af gulvet.

Instruktioner

•Angle en trægulve strip i rummet mellem de sidste installeret strip og varme registret kant. Line up strip's forreste kant med varme registret og tillade dens bagkant overlapper den forrige række i strimler. Skub strip ned på gulvet, så det er trykket tæt mod væggen eller den sidste fulde strip du installeret.

•Kontrollér en lys blyant mærke på strimlen for at angive varme registret venstre og højre kanter. Fjerne gulvbelægning strip. Måle afstanden fra den forrige række til registrets forreste kant. Overføre denne måling til gulvbelægning strip du markerede måling tilbage fra de markerede kanter.

•Draw en linje langs trægulve-striben fra det venstre mærke til den rigtige mark, til at angive del af træ, du vil fjerne, ved hjælp af en lige kant. Du vil ende med et lille rektangel markeret på gulve strip kant. Brug et puslespil til at skære gulvbelægning stribe langs de linjer, du har tegnet.

•Anbring trægulve strip mellem den forrige række og varmen registrere med registret passer lunt i det rektangel, du skære ud.

•Klippe et andet træ strip korte nok til at passe mellem afstanden mellem det varme register venstre eller højre kant og væg eller tidligere installerede strip.

•Gentag trin 1-3 for at klip et rektangel af en gulvbelægning strip skal installeres langs varme registret 's anden side.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com