Hvordan man kan skære transportbånd

April 3

Transportbånd er mekaniske og bevægelige bælter, der giver mulighed for transport af pakker, mennesker og materialer mellem to punkter. Bæltet, selv er på ruller der danner en oval løkke og drives af motorer, der opererer med angivne hastigheder. De kan også bruges som korn elevatorer eller gulvbelægning da disse bælter er økonomisk og holdbare. Bælterne kan være så holdbart som en lastbil dæk, som gør dem vanskelige at skære.

Instruktioner

•Sæt klinge i puslespil mens det er drevet ned til at undgå enhver potentielle skader. Hold puslespil med den ene hånd og Placer klingen ind i det med den anden. Der er normalt en låsemekanisme, der enten har bladet snap på plads, eller den skal strammes ned med en skrue.

•Locate bæltet midtpunkt. Disse kan findes hvert par fødder på et bælte og vil kunne mærkes af en lille fordybning i den midterste del af bæltet. Da det er placeret på den samme måde i hele bæltet, vil det bidrage til at skabe en selv linje til opskæring.

•Tilslut to af punkterne center med hinanden med en gul markør til at oprette en lige linje, der løber ned i midten.

•Anvend en firkant ved at holde en ende mod linjen og oprette en anden linje med markør, der vil køre i en 90 graders vinkel sidelæns gennem bæltet. Bruge en længere metal lineal til at afslutte denne linje ved at holde det mod den nyoprettede linje og efterbehandling med mærkning, således at du nu har en lige linje kører sidelæns gennem bæltet.

•Sæt beskyttelsesbriller and power up i puslespillet. Placer i slutningen af bladet mod siden af den klinge hvor trukket linjen opfylder kanten og begynder opskæring. Flytte puslespil langsomt langs linjen, indtil du foretager en ren cut adskille transportbåndet i to.

Tips & advarsler

  • Flere blade kan være nødvendig, hvis de bryder og skal udskiftes.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com