Hvordan man kan skære Trim omkring en kolonne mod en hvælvet loft

November 13

Hvordan man kan skære Trim omkring en kolonne mod en hvælvet loft

Trim stykker, der passer til toppe og bunde af indvendige hjem kolonner er normalt sælges som massive blokke. Toppen af kolonnen kan være firkantet, mens detaljer nedenfor firkantede toppen skæres til cirkulær konturer. Nogle kolonne toppe har indgraveret detaljer, der ligne ruller. De fleste af disse trim er installeret på samme måde, uanset den tilsyneladende design af kolonnen top.

Instruktioner

•Mark nøjagtige midten af din kolonne base med et "X" ved at tegne Diagonale linjer mellem modsatrettede hjørner. Din kolonne base skal monteres på den placering, hvor du installerer din kolonne. Stå på en stige og hænge en plumb bob over kolonne base X til at finde den nøjagtige midtpunkt til kolonnen top. En plumb bob er en lang tekststreng med en vægt på bunden. Vægten kommer til et punkt. Når du holder plumb bob over X på gulvet, kan du finde den lodrette X som det punkt, hvor strengen rører loftet. Markere et X på loftet direkte over X på kolonne base.

•Hold et loft vinkel redskab mod vinklen af det hvælvede loft og den tilstødende væg og lås i vinkel. En vinkel værktøj har to arme på et omdrejningspunkt. Ved at holde en arm niveau på en lodret væg, og dreje den anden arm til vinklen på det hvælvede loft, vil værktøjet identificere den nøjagtige loft vinkel i forhold til væggen.

•Sæt den kolonne topper på sin side på arbejdsbordet. Toppen af kolonnen topper er normalt firkantet for flere inches over de kurvede, afrundede sektioner. Position ét ben af værktøjet flugter med den lodrette hjørne af den firkantede del af topper. Dette vil medføre det andet ben af værktøjet til at krydse den flade ansigt af kolonne topper i en vinkel, der matcher det af loftet. Tegn en streg på topper efter vinklen af værktøjet.

•Sæt den markerede kolonne topper på bordet. Placer et stykke pap straight på siden og følg vinklen af værktøjet. Klippe vinkel med saks, indtil pappet matcher kolonne topper. Tage din skabelon op ad stigen og test passer det mod det hvælvede loft. Brug en plan hen til indskrive rethed af den lodrette side.

•Klippe din kolonne topper med en miter så når du føler dig godt om vinklen. Måle bredden af din topper. Da topper pladsen øverst, vil længde og bredde være samme måling. Opdele din bredde måling i halve. Måle fra dit center loft mark og tegne en kort streg. Gentag denne procedure i alle fire retninger for at skabe guide mærker for din topper placering. Anvende konstruktion klæbemiddel til toppen af kolonnen top. Center top på din mærker. Måle højden af topper og højden af basen og trække dette beløb fra den fulde højde for loftet på det højeste punkt af topper. Trimme toppen af din kolonne 1/4 tommer, mindre end din forskellen måling.

•Center din kolonne på basen. Skub en kolonne ring over kolonnen. Sprøjte opførelsen limen mellem kolonne bunden og base og tip kolonnen i position. Kolonnen bør være 1/4 tomme kortere end dens fuld højde, så du kan installere fælles landbrugspolitik på denne måde.

•Tilføj træ shims mellem toppen af kolonnen og kolonne topper indtil passer er lun og centreret. Trim off overskydende træ kilerne. Skub den kolonne ring over kløften. Anvende en perle af byggeri lim rundt i ringen. Tryk ringen på plads. Søm det med finish negle.

Tips & advarsler

  • Kolonne toppers, baser og ringe er alle tilgængelige på hjem forbedring butikker i trims midtergangen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com