Hvordan man kan skære tynde aluminium

January 2

Aluminium giver en bred vifte af anvendelser som byggemateriale, men før brug skal du skære aluminium passer til dine behov. Tynde plader af aluminium skæres ved hjælp af de samme træbearbejdning tools bruges når opskæring træ. Med en tabel saw indeholdende en hårdmetal-tippes friskning blade, kan du hurtigt og effektivt gøre de nødvendige lige nedskæringer. For buede nedskæringer, kan du skifte til en håndholdt tin snip, klipning gennem aluminium ark som om opskæring papir med en saks. Pleje er nødvendig på grund af skarpheden af materialet, men med den rigtige tilgang kan du lave de præcise nedskæringer for at skabe den skære aluminium materiale ønskes.

Instruktioner

•Brug et fedt blyant og lineal til at markere din skæring linje på tyndplade i aluminium.

•Sæt en tung par arbejdshandsker på dine hænder til at beskytte dig selv fra sharp-cut aluminium kanter. Desuden bære beskyttelsesbriller mens der skæres at undgå flyvende materiale fra beskadige dine øjne.

•Sæt arket aluminium ned på et bord så udstyret med en hårdmetal-tippes friskning klinge. Placer arket, så kanten placeres mod justerbar hegnet af tabellen. Justere hegnet for at justere den skærende linje på arket med savklinge.

•Start saven, skub derefter arket aluminium ned i tabellen langs kanten i blade, gør det muligt kniv til at skære igennem materiale med som lille kraft, der virker på din side som muligt. Luk saven efter endt snittet.

•Støtte ekstremt tynde plader af aluminium, som flex når holdes oprejst til at skære, af limning ark til et stykke krydsfiner med spray klæbemiddel. Cut den kombinerede aluminium/krydsfiner ark ved hjælp af tabellen så, så skræl aluminium fra krydsfiner. Straks tørre lim fra aluminium overfladen med et stykke klud dyppet i acetone.

•Kontrollér buet nedskæringer eller skæres mindre stykker af tynde aluminium i hånden med et par af tin snips. Mark skære linjen på arket, følg derefter linjen med klip, bruge dem som du ville et par saks. Vælg tin snips afhængigt af retning af kurven. Brug venstre-skæring tin snips til venstre kurver, og højre-skæring tin snips til kurver dreje til højre. Dette sikrer, at arket er stadig flad, som man skærer igennem det. Bruge straight-skæring tin snips til lineære nedskæringer.

Tips & advarsler

  • Forblive opmærksomme mens der skæres på alle tidspunkter. Holde fingrene gratis flytte savklinger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com