Hvordan man kan skære vinkel krone støbning og Base Molding for et kabinet Top

January 21

Ved hjælp af en kombination af baseboard og kroneformen er en én måde at lukke mellemrummet mellem kabinetter og loftet eller blot tilføje yderligere detaljer til crown molding installeret på skabene. Hovedet baseboard giver en profil langs den kabinet foroven og en solid opbakning til kronen. Kronen er naglet direkte til baseboard, som er naglet til en backer bestyrelsen installeret på toppen af skabene. Baseboard er skåret og installeret først og kronen klip og tilføjede på toppen af det.

Instruktioner

•Løsn justeringsknap på kombination square og flytte den glidende square til 3/8-inch mærket på linealen og stramme grebet igen. Sæt den flade kanten af pladsen mod kabinet toppen med den korte ende af linealen peger nedad. Markere kabinet på 3/8 tommer ca hver 12 inches.

•Measure top forsiden af kabinettet med et målebånd og fratræk 1/4 tommer. Måle og skære 2 af 2 tømmer til at passe på toppen af kabinettet. Gering-cut hver ende til en 45-graders vinkel, så at den vinkel cut er på den samme kanten af brættet. Bestyrelsen skal sidde tilbage fra forsiden af forsiden af kabinettet 1/8 tomme og være 1/8 tomme fra hvert hjørne.

•Measure kabinettet sider langs toppen og trække 1/8 tomme. Måle og skære 2 af 2 tømmer for hver side. Gering-cut ene ende af hvert stykke på 45 grader og square-cut anden enden.

•Lay de tre 2-i-2 stykker på kabinet toppen så hjørnerne samles. Hvert stykke skulle sidde 1/8 tomme tilbage fra kanten. Nail stykker til kabinet toppen med finish sømpistol. Hvis kabinettet er lavet af spånplader, i stedet bruge partikel bestyrelsen skruer. Bore pilot huller til skruer og skrue dem på plads med en skruetrækker, ikke en boremaskine.

•Measure og skær baseboard til front og sider. Skære baseboard på saven hovedet med bagsiden mod hegnet og tabellen angivet til 45 grader. Ansigt af baseboard vil være længere end tilbage og længden af ryggen matcher kabinettets front og side dimensioner.

•Hold baseboard op og ned langs kabinettets øverste kant med baseboard øverst på linje med blyant mærker. Bagkant af hver skal justeres præcis med udgangen af kabinettet. Nail baseboard til 2 af 2 backer med to negle hver 10 inches.

•Measure baseboard front og sider for crown molding. Sted kroneformen på gering så i en vinkel med den øverste kant mod bordet og væg eller skab kanten mod hegnet. Indstil tabellen til 45 grader højre og afskære udgangen af støbning. Indstil tabellen til 45 grader venstre til det næste klip.

•Measure langs den krone der passer mod baseboard og mark. Denne kant er mod hegnet. Gøre cut. Skåret to flere stykker af kronen for siderne.

•Indstil pladsen kombination til at markere en dybde, der vil afsløre detaljer om baseboard og markere baseboard hver 12 inches. Hold forstykke krone mod baseboard langs mærkerne med det nederste punkt af vinklen skærer justering med enderne af baseboard. Nail krone til baseboard med finish sømpistol. Fastgør side stykker på samme måde.

Tips & advarsler

  • Kronen er skåret hovedet fra den måde, det er installeret. Hvis du skærer ned i venstre side stykke, Indstil tabellen til 45 grader højre og afskære den højre ende af kronen, da det sidder på saven.
  • Spånplader opdeler og skader nemt. I stedet bruge partikel bestyrelsen skruer og hånd skrue dem i. Bore/drivere har tendens til at blæse ud af spånplader.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com