Hvordan man kan skære vinkel på en trappe Stringer

March 28

At skabe stringere for din trappe er en af de vigtigste dele af trappe byggeri. Stringere tjene som ramme for figuren af trappe, indstilling af længde og højde for hvert enkelt trin. Måde du vinkel og skære stringer gør forskellen mellem en lang, blid stigende sæt trapper slidbaner eller stejle, smalle trappetrin, der er vanskeligere at klatre. Uanset den vinkel, brugt, bør du altid sørge for at din vinkel er konsekvent i hele at undgå fejltrin og at din nedskæringer er nøjagtige til at holde hvert trin niveau.

Instruktioner

•Sæt to klemmer på en indramning firkantet, med en klemme placeret på længden af din foreslåede trappe træde på en arm af pladsen (trappe-run), og anden klemmen placeret på længden af din foreslåede trappe risers (trappe-stige).

•Estimate hvor længe hver trappe stringer vil ved at måle den diagonale afstand på indramning pladsen mellem stigningen og køre, ved hjælp af den udvendige kant af pladsen som punkterne litra. Opdele den højde, du ønsker at nå ved den anledning, som du bruger til at estimere antallet af nødvendige skridt. Flere antallet af trin, med en tilføjet som en sikkerhedsmargen af diagonal måling, og du vil have anslået stringer længde.

•Indstil en 2 x 12-tommer plank i det mindste så længe som den anslåede stringer størrelse på tværs af to savbukke.

•Sæt indramning firkantet over planken ud, således at de to klemmer mod kanten af brættet. Flytte indramning pladsen om bord, indtil den udvendige kant af pladsen er flugter med hjørnet på sidekanten af planken. Pladsen indramning bør danne en vinkel på planken, der ligner stigningen og køres af et skridt.

•Hold square i sted og derefter spor langs den udvendige kant af pladsen over bord med en blyant. Den linje, der løber langs den korte bredde af bestyrelsen vil være riser af din trappe, mens linje langs længden af linjen vil være din slidbane.

•Flyt indramning pladsen ned på længden af stringer indtil kanten er justeret med den markerede tråd af den første vinkel. Spore en anden vinklet trin. Fortsætte processen, indtil du når til slutningen af stringer.

•Return til først slidbane linje hvor det opfylder den første riser linje. Placer en lineal over linjen riser og derefter fortsætte linjen på tværs af hele bredden af bestyrelsen. Denne linje vil være din cut linje for den første udvidelse.

•Ansigt til den sidste riser i bunden af vingelængdedrage og gøre en mark ned højden af riser er længden af din foreslåede stige minus højden af trappetrin du har til hensigt at placere på stringere.

•Sæt en lineal krydser riser på det markerede højden på en 180-graders vinkel og derefter trække en linje fra forsiden af riser til den bageste del af panelet for at tjene som en cutline til bunden af vingelængdedrage mod jorden.

•Juster klemmer på pladsen indramning, hæve hver af de målte højde af trappe slidbane. Placer indramning firkantet tilbage over hvert markeret trin på stringer, kun sænke det langs linjerne riser, indtil slidbane kanten af pladsen sidder nøjagtig den slidbane højde afstand lavere i planken ud end de tidligere markerede slidbane linjer.

•Mark nye slidbane linjer på den nye slidbane plan til at foretage en justering for slidbanen af trin på stringere. De nye slidbane linjer bør omfatte fra den bageste riser front riser af hvert trin.

•Klippe stringer med en rundsav langs den nye slidbane linjer, og derefter skære langs linjerne riser oprette hver trin stilling. Gøre et sidste snit langs den markerede linje til bunden af stringer mod gulvet. Overfældning ikke de tegnede linjer, da det ville svække stringer. Brug i stedet en håndsav til at skære sammenføjning hjørnerne mellem linjerne slidbane og stringer.

•Brug den første stringer som en skabelon for mærkning vinkler ind på andre stringere behov for trappen. Skære andre stringere ved hjælp af markerede linjer med rundsav, efterbehandling hjørnerne af nedskæringerne med en håndsav.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller og en ansigtsmaske, når du skærer træ for at undgå øjenskader og indånde savsmuld.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com