Hvordan man kan skære vinkler for træ seler til hylder

April 19

Hvordan man kan skære vinkler for træ seler til hylder

Træhylder er en fælles armatur i mange hjem. Træhylder ikke kun støtte bøger og andre objekter, de er også brugt som dekorativ inventar. En træhylde er holdt på plads af en træ- eller metal tandbøjle monteret på en væg. Træ bøjler foretrækkes af nogle mennesker, fordi de supplerer de træhylder. Du kan gøre træhylde seler fra skrot træstykker.

Instruktioner

•Indstil bredden af træ bandage skal du ved at måle bredden af den træ hylde. Bredde af skinnen vil være 1 tomme kortere end bredden af hylde det vil støtte. Eksempelvis vil en seks tommer bred hylde kræver en fem tommer bredt træ tandbøjle.

•Draw figur af det store bogstav L på et stykke papir ved at spore kanterne af et kvadrat måleværktøj, men udvide de vandrette og lodrette linjer i figur, så længden af hver linje vil være lig med bredden af træ skinnen. Tegn en lige linje fra toppen af den lodrette streg til højre ende af den vandrette linje til at danne tal i en retvinklet trekant. Ved hjælp af eksemplet i trin 1, ville trekanten ende med to sider måling 5 inches hver, og en måling 7 1/8 inches.

•Klippe ud i figur med saks og placere den trekantet stykke papir oven på et stykke krydsfiner mellem tre fjerdedele og 1-tomme tyk. Spore en skitse af trekanten med en blyant og skære konturen med en træ sav.

•Strømforbrug i standby trekantet stykke krydsfiner på et bord foran dig med sin længste side hviler på bordet og dets 90 graders hjørne peger opad. Label 90 graders hjørne som B, den højre hjørne som C og i venstre hjørne som A.

•Fjern de spidse ender af den trekantede krydsfiner ved at skære væk en halv tomme fra spidsen af hjørner A og C, ved hjælp af en træ så. Efter vores eksempel, måle halvdelen tommer fra spidsen af hjørne A, så trække en linje vinkelret på den 5-tomme side af trekanten. Så langs linjen til at fjerne spids krydsfiner. Brug de samme procedurer til at fjerne den spidse ende af hjørne C.

•Measure længde af træ fra hjørnet A til hjørne B. Cut et rektangulært stykke krydsfiner 3 inches lang med en længde svarende til den måling, du tog. Efter vores eksempel i trin 5, vil du have et rektangel måling 3 inches lang 4 1/2 inches lang.

•Lay rektangulære krydsfiner træ på en flad overflade, derefter montere den trekantede krydsfiner oprejst oven på den rektangulære krydsfiner. Holdning den trekantede krydsfiner hviler så at begge stykker er parallelle med hinanden og den korte side af trekanten langs midten af den rektangulære krydsfiner. Efter vores tidligere eksempel, 4 1/2-inch kanten af den trekantede krydsfiner vil blive siddende på langs på toppen af den rektangulære krydsfiner.

•Align begge ender af hvert træ skyl derefter søm begge stykker sammen. Fil kanten af træ til at gøre dem afrundede, ved hjælp af en træ fil. Glat alle dele af træ med sandpapir, derefter anvende maling eller plastik lak som efterbehandling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com