Hvordan man kan skære vinkler for Trim arbejde

July 6

Hvordan man kan skære vinkler for Trim arbejde

Trim arbejde, kræver om omkring gulv, loft, døre eller Vinduer, næsten altid vinklet nedskæringer. Disse er nemme at gøre med moderne gering sav. Gering sav indeholder hængende cirkulære knive monteret over platforme. Blade mount svirvler, så når du indstiller trim på platformen, kan du flytte klingen til enhver position, du ønsker at opnå den korrekte vinkel. Graden af swivel er identificeret ved numerisk aftegninger på platformen, så du kan sætte det præcis, hvor du har brug for det.

Instruktioner

•Measure længden af trim du har brug for. Vælge et stykke af trim, der er længere end din måling af mindst 3 eller 4 inches.

•Mark trim på det punkt, hvor vinklen cut skal gøres. Gør mærke oven på trim og på ryggen, på det punkt, som vil blive placeret mod væggen, når det er installeret.

•Indstil stykke af trim på platformen af din gering så, i den samme position, det vil besætte når det er på væggen (med bagsiden af trim op mod '' hegnet '' af saven). Line op mark under savklinge. Kontroller, at vingen er placeret så tykkelsen af klingen vil falde helt på ydersiden af mærket i stedet for at opdele markeret.

•Ledning blade til vinklen på din cut. For standard hjørner bliver vinklen 45 grader. For en ekstern hjørne, dreje det så bladet peger væk fra den vigtigste span af stykket, at gøre forsiden af arb længere end tilbage. For en indvendig hjørne, dreje det mod span af stykket, så forsiden er kortere end tilbage. I begge tilfælde, bør bagsiden af stykket forblive på den oprindelige længde din markant.

•Kontrollér cut, engagerende savklinge ved at presse på aftrækkeren, så at bringe det hele vejen gennem skoven.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttende øje gear, når der skæres.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com