Hvordan man kan skære vinkler i Dado jernbane

June 22

Hvordan man kan skære vinkler i Dado jernbane

Dado rækværket er en type af stol rækværket, der igen er hovedsagelig en form for støbning, der er installeret om midway op ad væggen og ikke i bunden eller loft. Ud over deres æstetiske værdi tjene disse skinner også et praktisk formål ved at beskytte din væg fra at få stødte eller beskadiget af stol rygge, bør du tilfældigvis presse en stol baglæns ind i væggen. Den eneste virkelige grund til at gøre en vinklet skåret i dado jernbane er sammen to stykker, da de wrap rundt om et hjørne i væggen.

Instruktioner

•Sæt dado rækværket fladt på gering så og sikre det imod styreskinnen.

•Ledning med blade af gering så vandret hvis du har brug for en vinkel kører top til bund, eller lodret, hvis du har brug for en front-to-back-cut.

•Line op vingen med del af dado rail du nødt til at skære. Der vil være en række tal på forsiden af saven og i bunden af saven, der vil fortælle dig nøjagtigt på hvilken vinkel vil du skære skinnen.

•Tag eventuelle forhindringer, som langt hår eller løsthængende tøj, fra opskæring område, derefter tænder på klingen og sænke det glat på træet. Geringssav vil gøre et rent snit i den vinkel, du har angivet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com