Hvordan man kan skære vinkler til støbning

April 17

Molding--giver uanset om det er crown molding, en stol jernbane eller sokler--en følelse af stil når føjet til et værelse. En af de væsentlige elementer i installere støbning er at vide, hvordan man kan skære hjørner for at gøre vejkryds og led for Hvornår stykker skal opfylde. Vi vil se på tre af de mest almindelige vejkryds og lære at skære hjørner for at gøre støbning passer ordentligt, så du får en ren udseende installation.

Instruktioner

•Decide på typen af vinkler du har brug for. Dette er afhængig af typen af krydset du gør. De tre mest almindelige er: inde i hjørner, udvendige hjørner, og leddene. En indvendig hjørne er hvad der sker, når to stykker af støbning mødes i en vinkel på 90 grader. En ekstern hjørne er hvad der sker, når to stykker af støbning mødes i en vinkel af 270 grader, og en fælles er, hvad der sker, når to stykker mødes på en flad overflade. Se illustrationen til et diagram for hver type.

•Klippe vinkler for en indvendig hjørne på denne måde: placere din brik af støbning i din mitre boks med bagsiden af den støbning holdt mod siden af boksen med en klemme. Skåret i støbning med din sav, ved hjælp af 45 grader af boksen mitre. Klemme det andet stykke ind i boksen og skære den supplerende vinkel i dette stykke. De to stykker vil deltage i en 90 graders vinkel for en indvendig hjørne.

•Klippe vinkler for en ydersiden hjørne på denne måde: placere din brik af støbning i din mitre boks med bagsiden af den støbning holdt mod siden af boksen med en klemme. Skåret i støbning med din sav, ved hjælp af 45 grader af boksen mitre. Klemme det andet stykke ind i boksen og skære den supplerende vinkel i dette stykke. De to stykker vil deltage i en 270 graders vinkel for en ekstern hjørne.

•Klippe vinkler for en fælles på denne måde: placere din brik af støbning i din mitre boks med bagsiden af den støbning holdt mod siden af boksen med en klemme. Skåret i støbning med din sav, ved hjælp af 45 grader af boksen mitre. Klemme det andet stykke ind i boksen og skære den supplerende vinkel i dette stykke. De to stykker vil deltage i en lige linje til at fuldføre fælles.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com