Hvordan man kan skære Zoysia græs

January 22

Zoysia græs er en type af græs, der er let at vokse; Det er en selvstændig fastholde græsplæne, der vil trives, hvis der dyrkes i et varmt, solrigt klima. Skære Zoysia græs er lige så nemt som at lade det vokse, hvis du holder et par ting i tankerne og følge nogle enkle trin.

Instruktioner

•Indstil din plæneklipper højde så det vil klippe græsset til omkring én eller to inches i højden. Dette er den højde, der passer bedst til Zoysia græs, og det kan være forskellige fra andre græsser, så en til to inches er anbefalet.

•Klippe græs i rækker, bevæger sig i cirkler omkring en blomst eller plante senge du kan have i din græsplæne, svarer til det mønster, du vil bruge til at skære de fleste andre former for græs. Dette resulterer i et mere professionelt udseende græsplæne.

•Apparatet har dette indtil du skære hele plænen jævnt. Hvis du gøde og vand din græsplæne, kan du skære en til to gange om ugen. Hvis ikke, er det bedst at klippe Zoysia græs en gang hver en eller to uger. Du ønsker at skære Zoysia græs, når det er 2,5 tommer til 3 inches lang.

Tips & advarsler

  • Mens Zoysia græs ikke behøver at blive skåret ofte, burde jer være nobel skære det én gang hver uge eller to, afhængigt af hvor hurtigt det vokser. Dette normalt kommer an på hvor meget vand din græsplæne er ved at blive. Mere regn betyder, at du vil sandsynligvis nødt til at skære det oftere. Zoysia græs skal skæres sjældnere end en række af andre typer af græsser. Dette gør det ideelt til en person, der ikke altid har tid til at komme derud og tage sig af deres græsplæne.
  • Plæneklippere, nyttige, har meget skarpe knive og kan være meget farligt. Tage forholdsregler, når du bruger en plæneklipper. Undgå sten, pinde og andre forhindringer, når du skærer din plæne. Lad dem ikke få fanget under din plæneklipper ved at flytte dem på forhånd.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com