Hvordan man kan skrue op for termostaten på en vandvarmer

October 5

Hvordan man kan skrue op for termostaten på en vandvarmer

Din vandvarmer har en termostat, der bestemmer temperaturen på det varme vand, der kommer ud af din vandhane. Hvis du tror, din varmt vand ikke er varm nok, kan du blot slå op termostaten. Denne opgave kræver kun minimal handyman færdigheder; det tager kun et par minutter, og de eneste værktøjer du skal bruge er en skruetrækker, nogle beskyttende handsker og en lommelygte hvis vandvarmeren er i et mørkt område.

Instruktioner

•Drej off elektricitet til vandvarmer på din circuit breaker.

•Locate og fjerne den udvendige adgang dække plader; de rektangulære paneler er holdt på plads af en skrue på toppen og bunden. Dette afslører termostater. Der er normalt to termostater på elektriske vandvarmere. Der kan være en masse isolering, så sætte på handsker og flytte isolering af vejen, hvis det er nødvendigt, at har en klar adgang til termostater.

•Øge termostater til den ønskede temperatur. Sørg for at hæve temperaturen i både termostater. Hæve temperaturen ved at dreje hver gauge til højre; drejning til venstre sænker temperaturen.

•Tag på dine handsker, og erstat isoleringen. Erstatte access dækplader på vandvarmeren med din skruetrækker.

Gendanne elektricitet til vandvarmeren. Omkring 45 minutter for vandets temperatur til at ændre, og Nyd et dejligt varmt bad eller brusebad.

Tips & advarsler

  • Ikke slå op temperaturen for høj, fordi ekstremt varmt vand kan skjald og forårsage forbrændinger.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com