Hvordan man kan skrue træ sammen

November 24

Uanset om du bruger træ til at bygge en reol, et magasin rack, en hund hus eller ethvert andet praktisk produkt, skal du kende den korrekte måde at skrue stykker træ sammen. Bygning med træ er ikke svært, men der er rigtige måder og forkerte måder at samle dette materiale. For at skabe de sturdiest struktur, skal du bruge den rigtige slags skruer---i denne sag træskruer--- og du skal skrue skruerne i korrekt. Her er hvordan man kan skrue træ sammen.

Instruktioner

Hvordan man kan skrue træ sammen

•Sæt begge stykker træ sammen, præcis som de er beregnet til at passe sammen for dit projekt. Måle og markere den nøjagtige sted på begge stykker af træ, hvor skruen skal være. Tømrere tegne som regel en prik, omgivet af en cirkel.

•Carefully bore pilot huller i de afmærkede steder. Pilot huller vil hjælpe skruen forbliver i en lige linje. Disse huller også hjælpe med at forhindre, at træet fra opdeling.

•Efter du har boret din pilot huller, bruge en manuel skruetrækker til at få skruen startede. Mens det ikke er nødvendigt at begynde med en manuel skruetrækker, er det bedst at gøre, så hvis du ikke har arbejdet med magt værktøjer meget, eller hvis du skal skrue i en akavet vinkel. Start skruen manuelt vil hjælpe dig med at få en god lige starte i hullet. Når skruen startes fast kan du bruge magt skruetrækker til at skrue det resten af vejen ind i skoven.

•Når du er gennemstegt skrue træ stykker sammen, kan du dække toppe af skruer med træ stik. Træ stik sælges i de fleste hjem forbedring butikker og kommer i mange farver til at matche træsorter. Disse stik er almindeligt anvendt i indendørs møbler eller andre træ skabelse som udseende skal være problemfri. Til udendørs projekter, bør du bruge fugemasse over skruen til at forhindre fugt at få og forårsager træ til warp eller knæk.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil bruge træ stik over toppen af skruer og stik at ligge flugter med overfladen, eller hvis du skruer skal angives under overfladen af træ af andre grunde, vil du har brug at forsænke det ved hjælp af lidt undersænker. Denne bit kan skrue til nestle under det øverste lag af træ. Skruen kan så blive dækket med en træ-stik, som vil ligge flugter med resten af træets overflade, at skabe et strømlinet, æstetisk tiltalende, produkt.
  • Vær forsigtig, når måling. Du kan let ødelægge et godt stykke træ hvis du ikke tager sig tid til at måle stykker og markere dem præcist.
  • Ikke gør den pilot hul for stor til skrue størrelse du bruger.
  • Kontroller, at skruen er går i den rigtige retning. Hvis det går i en forkert vinkel, vil det revne træ og kompromittere integriteten af hele stykket.
  • Hvis du bruger elværktøj, bære sikkerhedsbriller. Selv om bare et lille stykke træ flyver op, kan det beskadige øjet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com