Hvordan man kan skyde tekstur på væggene

May 31

Føjer tekstur til en væg med en maling rulle og gips omtales almindeligvis som anvender "popcorn" tekstur. Sprøjtning tekstur på en væg er almindeligvis omtales som anvender "splatte" tekstur. Splatter tekstur er mindre aggressiv end popcorn, fordi du ikke bruger gips i processen. I stedet skal du kun latex maling og en airless sprøjte. Du vil finde, at sprøjtning tekstur på væggene ikke er meget vanskeligere end maleri vægge med en ikke-tekstureret finish.

Instruktioner

•Beskyt gulvet molding, kroneformen og vinduet støbning ved at dække det med malerens tape. Også, placere drop klude på tæpper og møbler.

•Prep vægge til maling ved at fjerne gammelt tapet med et tapet skraber og ved at udfylde revner med gips. Da sprøjt tekstur producerer mindre dramatisk effekt end popcorn tekstur, kan du skjule mangler i væggen med sprøjt som du kan med popcorn tekstur.

•Applicer en frakke af flade eller halvblank latex maling på væggen med en maling rulle og tillader mindst 24 timer tørretid.

•Drej maling sprøjte til sin laveste tryk. Fyld maling beholder med ufortyndet latex maling. Test sprøjten på et stykke af dråbe klud. Når du trykker på aftrækkeren, bør det spytte malingen ud i en tåget spray, ikke en ensartet spray. Det bør handle, som om det har en træsko i dysen.

•Hold sprøjten ca 12 inches væk fra væggen og spray fra venstre til højre mens overlappende rækker med 50 procent. Jo langsommere du går, jo mere koncentreret sprøjt mønster vil blive. Jo hurtigere du går, jo sparsommere mønster bliver. Tillad 24 timer tørretid.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com