Hvordan man kan spare badevandet til haver

November 28

Hvordan man kan spare badevandet til haver

Vandet, du bruger til badning tæller som "gråt vand." Mens ikke så rene som vand fra hanen, er grå vand ikke beskidt. Du kan bruge gråt vand til alle former for andre aktiviteter, fra toiletskyl til vanding din græsplæne. Genbruge badevandet skærer din samlede vandforbrug betydeligt. Skræddersyede, grå vand genanvendelse systemer er ret dyrt, selv om de er ofte værd at investere, men du kan komme i gang med enkle elementer du allerede ejer.

Instruktioner

•Hold plug i efter dit badekar eller brusebad, hvis din fittings kombinere to.

•Siphon badevandet via vinduet badeværelse med hosepipe direkte ind i en vandbeholderen. Placer den kortere ende af hosepipe ind i dit badekar, Placer anden enden af slangen ind i en vand butt udenfor og aktivere pumpen ved at klemme. Alternativt, øse ud i vandet med en spand.

•Overførsel vand du skal fra butt haven i samme dag du afhenter din bagage. Det er ikke egnet til opbevaring. Gråt vand er fint for græsplæner, træer (herunder frugttræer) og blomsterhaver, men ikke for køkkenhaver.

Tips & advarsler

  • Badevandet indeholder alle de kemikalier, du bruger til at vaske selv. Den enklere shampoo, balsam og sæbe du bruger, jo bedre er din have. Brug kun så meget af disse produkter, som du har brug for og vælge enkel, økologiske produkter, hvor det er muligt.
  • Kontrollere lokale regler om anvendelse af gråt vand. Normalt bruger gråt vand til din egen have er fint, men nogle lande har begrænsninger.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com