Hvordan man kan spare elektricitet med vindmøller

December 25

Hvordan man kan spare elektricitet med vindmøller

De tidligste vindmøller blev bygget i Babylon i 2000 f.kr., ifølge hjemmesiden Alternative energikilder. I 2010 e.kr., er brug af vindmøller begyndt at sprede sig i USA, Europa og Kina. USA alene sigter på at producere nok vindkraft til 25 millioner hjem ved udgangen af 2020, American Wind Energy Association rapporter. Når oliepriserne stiger, vindenergi vokser i popularitet, og flere og flere boliger muligheder bliver tilgængelige til at skære el-regninger og mindske afhængigheden af kul og olie. Vindmøller kan også generere energi lagres til fremtidig brug.

Instruktioner

•Vælg en turbine type vindmølle. Den vandrette akse vindmølle, eller HAWT, har meget effektive energiproduktion på grund af overførsel fra rotatorer til gearkassen. Disse vindmøller normalt har eksponering for højere Vind hastighed og producere mere strøm, fordi tårnet er højere, og de tager mindre plads på jorden. På grund af deres højde er installationen mere et problem. Vertikalakslede vindmølle, VAWT, har en gearkasse og generator på jordoverfladen, og rotatorer er omni-directional. VAWTS er ikke selv begyndt under en brise, og deres energiproduktion er 40 procent lavere end HAWT.

•Arrange en samtrafik aftale med dit elselskab. Ved hjælp af vindkraft betyder ikke, du vil være slukket elnettet. Du skal stadig oprette en aftale med din lokale el-selskab til at overvåge mængden energi, der kommer fra din vindmølle på en separat meter. Der er også en smart meter findes der kører fremad når ved hjælp af elektricitet i standard måde og bagud, som du trække el fra vindkraft. Det er bedst at have en turbine installation virksomhed forhandle med dit elselskab, fordi vindmøller er stadig relativt sjældne. Du kan gemme eventuelle uudnyttede energi på deep-charge batterier til fremtidig brug.

•Gennemfør regelmæssig vedligeholdelse. Bolig vindmøller er bygget til at holde mellem 15 og 20 år, og årlige reparationer koster typisk fra 2% til 2,5 procent af prisen på enheden, ifølge hjemmeside hvordan at spare elektricitet. De mest almindelige spørgsmål, vedligeholdelse er periodiske oliering og smøring af knive og redskaber, men der er også en stor chance for korrosion på grund af eksponering for elementerne og løs bolte fra konstante vibrationer. Elektriske komponenter bør kontrolleres af en elektriker mindst en gang om året, og glasfiber vinger skal være erstattet eller tapede på grund af revner. Også overvåge din el-regninger for enhver usædvanlig stiger i pris.

Tips & advarsler

  • Opnå en minimum vindhastighed på 20 km til at producere nogen betydelige besparelser for elektricitet.
  • Der er en føderale indkomstskat kredit på 30 procent på en installeret bolig wind turbine system.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com