Hvordan man kan spare en blomstrende pæretræ fra larver

October 13

Blomstrende pæretræer er modtagelige for telt larver. Hvis disse larver ikke er fjernet, vil de lever af blade, frugt og stilke af din pæretræ. Codling møl larver tunnel deres måde i frugten, indtil de når kernen. Det er vigtigt at gemme din blomstring pæretræ fra larver tidligt i sæsonen, før de forårsager skader på dit træ.

Instruktioner

•Undersøg stængler af pæretræ larver sække. Disse sække er hærdet områder på stilke og de er brune eller grå farve. Fjerne disse områder, ødelægge larver og afhænde dem.

•Tag gjord; ødelægge enhver larver, du ser på selen.

•Klippe væk inficeret gren og bortskaffe det. En mulighed er at placere den caterpillar-befængt gren i en sort plastikpose og binde posen lukket. Forlade taske i den varme sol i syv dage til at dræbe larver. Kaste posen i papirkurven. Brug ikke indholdet i din kompostbunke, fordi du risikerer at overføre larver og larverne til andre områder af din have.

•Break åben med en stok og spray indeni sæk med et insekticid sikker at bruge på din pæretræ webbing. Hvis du ikke bryde gjorden fra hinanden, vil bug spray ikke trænge ind til midten af web.

Hæng pheromone fælder i pæretræer sent i forår til tidligt efterår. Disse klæbrige fælder fange de mandlige møl, bryde deres cyklus.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com