Hvordan man kan spare energi med elektriske væg varmelegemer

October 27

At vide et par tricks om elektriske væg varmelegemer kan hjælpe dig med at spare energi og reducere din elregning samtidig øge din komfort i de koldere vintermåneder. En af fordelene ved elektriske varmeovne er deres 100 procent effektivitet rating i konvertering elektricitet til brugbar varme til dit hjem. Det er dog vigtigt at huske på, at andre varme kilder, selv om ikke så effektiv som elektriske varmeapparater, kan stadig producere mere BTUs (British Thermal Units) til en billigere pris.

Instruktioner

•Anbring dit elektriske væg varmelegeme fra utætte døre eller Vinduer. Hvis det overhovedet er muligt, isolere dit varme tab kontakt punkter, såsom Vinduer eller døre, fra din varmekilde. Dette vil bidrage til at holde den varme, der produceres af den elektriske væg varmer i dit hjem og ikke blæser ud af vinduet. Vægmonterede enheder er som regel installeret på indvendige vægge, fordi sidevæggene af boliger er mere vanskeligt at isolere omkring varmelegeme enhed.

•Klart plads omkring din elektriske væg varmelegemer. Hvis en elektrisk væg varmeren er direkte ved siden af møbler eller bag et skab, vil meget af den producerede varme gå direkte ind i objekt foran ovnen. Arranger dit værelse, så du kan positionere dig i stole eller ved borde, der er placeret tæt på den elektriske varmekilde. Dette vil maksimere den varme, som du føler dig fra varmeapparater.

•Isolate og afsnittet off din værelser. Mange moderne elektriske væg varmelegemer styres individuelt gennem deres egen termostater. På denne måde kan du varme kun det rum, hvor du tilbringer tid snarere end varme hele huset. Zoneinddeling off værelser i huset kan spare 20 procent eller mere af den energi, du ellers ville bruge.

•Opkald din utility selskab og spørge om dets prisstruktur. Nogle forsyningsselskaber opkræve højere satser for elektricitet, der anvendes i løbet af dagen end om natten, fordi efterspørgslen er højere i dag. Installere en elektrisk termisk opbevaring varmelegeme for at drage fordel af dette ved at gemme energi i et varmt vand tank om natten og frigive varme i løbet af dagen.

•Anbring en lille ventilator i nærheden af opvarmningsanlægget at hjælpe cirkulere varme hele rummet snarere end tillade varmen stiger til toppen af rummet. Hvis du har en ventilator i loftet, som også vil hjælpe til at cirkulere den varme luft så godt. Sætte en fan på en simpel nedgang.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com