Hvordan man kan spare gødning brændt græs

June 20

At holde en græsplæne grønne kan være udfordrende, der kræver den rette balance af vand, ukrudtsbekæmpelse og gødning. Dog kan en ukorrekt anvendelse af gødning til din græsplæne, normalt anvender for meget, forårsage græsset til at være beskadiget og dreje det brune. Dette er fordi næringsstofferne i de fleste gødning er mineralske salte, og de kan trække ud fugt fra græs, får det til at visne. Når dette sker, skal du træffe foranstaltninger til at forsøge at redde græsset.

Instruktioner

•Kapacitet de beskadigede områder af plænen straks og liberalt. Målet i denne metode er at oversvømme området med en masse vand for at skylle ud så meget af mineralske salte som muligt.

•Purchase pulveriseret gips fra din lokale planteskole. Gips vil hjælpe med at fjerne de overskydende mineralsalte fra plænen. Det gør den ved at binde med salt-ioner.

•Anvend en mekanisk sprederen at anvende den pulveriseret gips på plænen med en hastighed på 10 pounds per 100 kvadratfod.

•Kapacitet græsplæne kontinuerligt indtil vandet begynder at løbe. Pause i ca 10 minutter, og derefter genoptage vanding indtil det begynder at løbe igen. Gentag denne cyklus flere gange, indtil vandet begynder straks køre, fordi jorden er mættet.

• Giv din græsplæne omkring en uge at vise tegn på bedring. Hvis det begynder at vise grøn, har du sandsynligvis været succesfulde i at redde det. Hvis ikke, du kan have til reseed eller re sod det beskadigede område.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com