Hvordan man kan spare tusindvis af Dollars på køkkenskabe

July 20

Hvordan man kan spare tusindvis af Dollars på køkkenskabe

Spar tusindvis af kroner på køkkenskabe. Køkken frysere er en af de største investeringer, du foretager i indre af dit hjem. Og køkkenskabe slå tonen an for resten af dit indretning. Der er mange typer af byggematerialer, stilarter og finish at vælge imellem.

Du kan synke flere tusindvis af dollars i dit køkken frysere, eller du kan følge trinene nedenfor for at købe din kabinetter for øre på dollar:

Instruktioner

•VISIT DIN LOKALE HJEM FORSYNING BUTIK

Tage et kig på de kabinet viser i din lokale hjem bygning levering butik. Du vil være i stand til at få en fornemmelse for typerne af byggematerialer, stilarter og finish der appellerer til dig bedst. Tag et kig på priserne.

•CONSIDER DIT BUDGET OG DINE FÆRDIGHEDER

Overvej din bygning eller ombygning budget. Gøre status af dine egne færdigheder med hensyn til kabinet installation, og mulighed for at korrigere en fejl i et skab.

Nogle kabinet afsætningsmuligheder tilbyde kabinetter til salg, der ikke helt gøre cut til detailbutik: de vil have en skramme eller nogle andre ufuldkommenhed.

•HVIS EN ONLINE SØGNING EFTER RABAT KØKKENSKABE

Gøre en online-søgning til at finde ud af hvad der er derude. Sørg for at bruge navnet på din by eller stat i nøgleordssøgning til at finde afsætningsmuligheder og rabat butikker i nærheden af dig. For eksempel, hvis du bor i Missouri, vil du ønsker at skrive i "køkkenskabe Missouri" og "rabat køkkenskabe Missouri" og "køkken cabinet outlet Missouri."

•VISIT KØKKEN KABINET AFSÆTNINGSMULIGHEDER

Hvis det overhovedet er muligt, tage sig tid til at besøge køkkenskab forretninger der er tættest på dig før at gøre op dit sind om, hvor og hvordan du køber din frysere.

Nogle forretninger, især dem, der tilbyder de laveste priser på grund af mangler i skabene, åben kun på bestemte dage i måneden, og det er først til mølle. På disse forretninger, vil du have den mindste valg, men du vil betale de laveste priser, nogle gange betale så lavt som $40 for en fryser der ville have kostet tusindvis af dollars.

Hvis du har mere tid end penge, kan dette være den måde du ønsker at gå.

Tips & advarsler

  • Hvis du er i stand til at installere din frysere selv, er dette en anden måde du kan spare hundredvis eller tusindvis af dollars.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com