Hvordan man kan spare ved ikke at bruge opvaskemaskine varme

June 2

Hvordan man kan spare ved ikke at bruge opvaskemaskine varme

Ændre den måde du vaske op kan spare penge på utility regninger. En opvaskemaskine med en tørring cyklus bruger en lignende til dem, der findes i dit køkken komfur til tørre retter, gryder og pander hurtigere varmeelement. Uanset om du virkelig har brug at genbruge de rene retter hurtigt, kun du kan sige, men at lade opvasken lufttørre vil sænke din elregning. Kører apparatet på en kort cyklus reducerer også varmt vand forbrug og elektricitet omkostninger.

Instruktioner

•Skub kontrol til opvarmet tørring cyklus til "off" position på ældre opvaskemaskiner. Tryk på den tilsvarende knap på nyere, elektroniske opvaskemaskiner at deaktivere funktionen. Varme-tør cyklus forbruger mere elektricitet, som er nødvendig for at drive varmeelement på indersiden bunden af opvaskemaskinen.

•Dial kontrolknappen cyklus, eller tryk på knappen cyklus for den normale, lys eller korte vask i stedet for tunge vask. Dette reducerer mængden af varmt vand i apparatet, sparer vand og energi, der kræves til at opvarme vandet. Det reducerer også mængden af elektricitet er nødvendig for at køre apparatet, da opvaskemaskinen opererer i en kortere periode.

•Tryk på knappen for den lufttørre cyklus eller urskive cyklus kontrolknappen til indstilling for endelige luft tørre. Den resterende varme inde i apparatet fra opvask vil hjælpe tørre dem uden ekstra omkostninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com