Hvordan man kan spare vinteren dræber græsset

July 23

En smuk grøn, året rundt græsplæne er sandsynligvis ønske om hver boligejer. Desværre, om vinteren kan være meget nådesløs til græsplæner. Når barske vinter vind, is og sne angriber, kan det gøre betydelige skader på vores græs. Som et resultat, kan græs blive beskadiget, næsten ikke kan repareres. Men du kan genoplive græs, som døde i vinteren og bringe livet tilbage til din plæne.

Instruktioner

•Ingen-thatch græsplænen efter først tø i tidlige forår. Hvis du vil have en chance for at redde græs, der døde i løbet af vinteren, skal du være stand komme til jord og rødder. Hvis stråtækket er mindre end en tomme kan du bruge en simpel rake. Men hvis stråtækket er mere end en tomme, bruge en magt nedtrapning thatcher. Du kan leje en på en lokal lawn care butik.

•Aerate din græsplæne for at bryde op af jorden og give ilt til rødderne. Denne aktivitet giver dit græs en chance for rekreation.

•Sprinkle lawn let med græsfrø. Prøv at bruge græsfrø, der kan tilpasses til al slags vejr. Kan du overveje køligt klima græs græs. Kontakt din lokale græsplæne græs forhandler for yderligere oplysninger.

•Fertilize på plænen for at give kvælstof chancen for at fremme en sund grøn farve i græsset (Se Reference 1). Befrugtning leverer de nødvendige næringsstoffer for at holde din græs sund. Det er et afgørende praksis i god græsplæne vedligeholdelse, og bør altid ske i det tidlige efterår og tidlig forår.

• Giv plænen en god vanding. Vand skal suge ind i jorden hele vejen ned til græsrødderne. Denne teknik kan tilbyde den bedste chance for genoplive din græs. Du bør kunne se en gradvis forbedring i omkring to uger.

Tips & advarsler

  • Den bedste måde at undgå vinteren dræber græsset er til korrekt tage pleje af din plæne hele året. Holde din græs godt befrugtet og pænt trimmes. Hele tiden fjerne ukrudt og holde kvarter debris ud din græsplæne. Ikke kvæle din græs med gamle tunge apparater, som du har kasseret.
  • Undertiden kan det ikke være muligt at gemme græs, der døde i vinteren, især hvis din græs er blevet forsømt år efter år; sådanne græs er blevet beskadiget for mange vintre og jorden kan blive ødelagt. Lag af thatch kan har akkumuleret og fortykket. I dette tilfælde kan du nødt til at ansætte landscapers at sætte ned nye sod og genplante den rigtige type græs, som vil tilpasse sig til enhver form for klimaet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com