Hvordan man kan stoppe en bevægelsesføler

March 29

Bevægelsessensorer på lys eller alarmer opdage forskelle i infrarød stråling, og signal enheden for at tænde. Hvis du vil deaktivere en bevægelsesføler, nødt du ofte simpelthen til at ændre indstillingen lys eller alarm. Hvis der ikke er en passende indstilling, kan du muligvis fjerne sensoren. Hvis disse løsninger ikke er muligt, skal du muligvis fjerne lys eller alarm til stoppe bevægelsesføleren.

Instruktioner

•Undersøg alarmen eller lys stativ eller Læs brugeren 's manual til at afgøre, om der er en indstilling, der deaktiverer sensoren. For eksempel, en bevægelse sensor lys indstilling kan tillade dig at betjene lyset af en switch. Eller alarmen skal muligvis deaktivere indstillingen for sin bevægelsesdetektorer.

•Drej off strøm til lys eller alarm systemet og finde sensoren. På en oversvømmelse lys er at sensoren normalt en lille, afrundet foran linsen omgivet af plast, der ligger mellem de to oversvømmelse lys pærer. På en alarm, den bevægelsessensor er normalt installeret i nærheden af loftet og ligner en lille plastik kasse med en plastik eller Ryd forsiden.

•Åbn sensor boliger med en stjerneskruetrækker eller fladt hoved skruetrækker. Frakoble ledningerne forbundet til sensoren. Tape dem sammen med elektriske bånd, hvis du ikke genetablere forbindelsen straks. Fjerne sensoren, hvis det ønskes, eller overlade det til at dække ledningerne.

Tips & advarsler

  • Følg altid ejerens manuel instruktioner, når du fjerner eller stoppe en bevægelsesføler.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com