Hvordan man kan stoppe en dør fra lukning

March 8

Hvordan man kan stoppe en dør fra lukning

At have en dør, der ikke vil holde åbent kan være en stor gene og besvær. Selv når du forlader det åbent, kan det langsomt svinge lukket, eller kun delvist lukket. Heldigvis er der en række enkle og overkommelige måder at løse dette problem, tilføjer hardware til døren til ved hjælp af simple dør stopper. De fleste af disse løsninger kræver ingen specielle værktøjer eller viden, og kan udføres af den gennemsnitlige boligejer i blot et par minutter.

Instruktioner

•Invest i en dekorative dørstopper. Lavet af jern eller keramik, kan disse små figurer findes i et stort antal farver, former og størrelser. De er en af de enkleste måder at stoppe en dør lukkes for alle, og kan også bruges til at supplere den indretning. Stoppestedet er placeret på gulvet, når døren åbnes, og vægten af stoppet holder døren åben. Du kan finde disse elementer på håndværk messer og de fleste afdeling eller isenkræmmere.

•Installer et gulv monteret krog eller magnet stop. Disse små, overkommelige stykker hardware er placeret på gulvet eller på væggen bag en dør. Når døren åbnes, tillægger en krog eller magnet på pull side af døren væggen mekanisme, holder døren åben. Magnetiske versioner arbejde automatisk, mens krog versioner skal knyttes manuelt. De kræver kun en boremaskine eller skruetrækker til installation.

•Tilføj nærmere med en hold-åben arm. Nærmere er et stykke hardware installeret på toppen af døren, der automatisk lukke døren hver gang det åbnes. De fleste lukkere har en valgfri "hold åben arm" funktion, der holder døren holdt åben, når armen er engageret. Engagerende og frigive armen er så simpelt som at skubbe døren åbner ekstra bred, eller skubbe det lidt længere udgivelse hold. Hvis du allerede har en tættere, tjekke din lokale hardware butik for en hold-åben-arm kit. De er nemme at installere og alt du behøver er en boremaskine eller skruetrækker.

•Anvend en Mag Hold. Disse hardwareenheder er den eneste måde at stoppe en dør fra lukker sikkert på en brand-rated åbning. En brand-rated dør, som er normalt meget tunge og ofte lavet af metal, er lavet til at holde en brand fra spredning og hold tilbage røg. Mag Hold skal kablet ind i bygningens brandalarm system, således at det er udgivet i tilfælde af en brand. Resten af tiden, døren vil blive forhindret i at lukke, og faktisk bliver næsten umuligt at lukke manuelt. Du bliver nødt til at ansætte en elektriker til at hjælpe med dette projekt.

•Prøv en gammel Tømrer trick. Tryk derefter på Fastgør ud af din top dørhængsel ved hjælp af en hammer. Lå pinkoden på en flad overflade og bruge din hammer til at sætte en meget let bøjning i PIN-koden. Når du geninstallerer pin, døren lukkes ikke længere på sin egen, men bør let lukke manuelt.

•Plumb døren. En dør, der er ordentligt hængt og niveau vil ikke lukke indtil du manuelt lukke den. Hvis døren ikke er plumb, skal du placere træ shims bag hængsler, under benene af rammen eller mellem karmen og væggen indtil åbningen er plumb. Brug dit niveau, mens du arbejder for at kontrollere, om rammen og døren er niveau, og eksperimentere med placeringen af din shims, indtil du er tilfreds. Du kan også justere skruer i hver enkelt hængsel ved at løsne eller stramme dem en smule, da dette kan påvirke sving med dør.

Tips & advarsler

  • Ved lov, skal alle brand-rated døre være selvlukkende og selvstændige lagres. Det er både farligt og ulovligt at placere nogen form for hold-åben enhed på en branddør. Den eneste undtagelse er en Mag Hold, som skal være bundet til bygningens brandalarmanlæg. Mens branddøre er mest almindelige på kommercielle strukturer, kan de findes i boliger samt på visse betingelser. Hvis din dør er brand-rated, vil du se en metal eller præget etiket på døren eller ramme.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com