Hvordan man kan stoppe en plæne fra dør

April 25

Hvordan man kan stoppe en plæne fra dør

Haardt vejr, dårlig jordkvalitet og andre faktorer kan gøre en smuk grøn græsplæne til en brun, udtørrede og døende i en kort periode. Det er muligt at genoplive en usund græsplæne, ved hjælp af en kombination af befrugtning, beluftning, græsslåning og fjerne gamle, døde sag, der kan kvæle nyt liv. Processen kræver lidt knofedt, men kan gøre betydelig forskel i helbred og udseendet af din plæne.

Instruktioner

•Undgå at skære græs til at korte for at holde det sundt, som over trimning kan fremskynde døden af en græsplæne. Når græsset er skåret for kort, bliver det svage og modtagelige for sygdomme og bugs. Taller græs nuancer sine rødder, at holde dem fra udtørring i solen. Ekstra længde hjælper også græs fastholde vand. Toxics Info anbefaler at holde Svingel 3 til 4 inches høj og bermuda og zyosia græsser mindst 3/4 tommer høj.

•Kapacitet græsplæne tidligt om morgenen for at holde det sikkert fra sygdom og lad græsset til at opnå det maksimale udbytte. Vande plænen giver omkring fem om morgenen græsset til at tørre før solnedgang. Vådt græs er mere modtagelige for svamp, som er mest aktiv om natten. Også, vand græsplæne dybt for at styrke sine rødder og fremme vækst, som en lys vandkande resultere i svage, lavvandede rødder.

•Fertilize græsplæne med næringsstoffer og mineraler den har brug for. Græsplæner er i stand til at opnå meget af hvad de har brug for fra jorden; de kræver dog ofte, kalium, kvælstof og fosfor i større mængder, så brug gødning højt i disse elementer. Fosfor hjælper rødder til at vokse stærkt, kvælstof også fremmer vækst og gør Græsgrøn, mens kalium regulerer plantens fysiologiske processer. At hjælpe græs overleve vinteren, befrugte i efteråret, give det et skub, før koldt ankommer.

•Dethatch græsplæne til at fjerne gamle, døde oprustning og hjælpe jorden nedenunder det modtage sollys og vand. Strå, der er sammenfiltret dele af døde eller døende græs, samler sig i klumper og kvæler jorden under. Brug en rive til at fjerne dele af stråtag i hånden, eller hvis det er mere end 1/2 tommer tyk, bruge en speciel maskine, for de thatching. Hvis thatch oprustning er et vedvarende problem, skal du bruge en hule-timede aerator at oxygenat jorden og forbedre dens kvalitet.

•Mow i løbet af vinteren. Venter for længe mellem afklippede gør græsset vokse høj og tynd, ikke lav og tæt som ønsket. Som græs vokser stadig om vinteren, omend langsommere, det stadig brug for trimning. Hvis vejret er rimelig mildt og tørt, mow plænen og fortsætte med at gøre det. som tillader vejret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com