Hvordan man kan stoppe en plæneklipper dæk Rim Seal lækage

October 28

Nogle plæneklippere er slangeløse clincher dæk. Det betyder, de interne lufttryk skaber en forsegling mellem læberne af dæk og rand. Hvis hjulet rand er bulet eller skæv, er seglet ikke længere lufttæt. Som et resultat, er en ny fælgen nødvendig. Der er et par reparationer, men det kan ske for at undgå at købe en rand.

Instruktioner

•Brug hammeren og tang til at forsøge at bøje indlysende buler tilbage på plads. Selv en mindre justering med hammer eller tænger kunne gendanne nok af en læbe at få dæk til at overholde randen.

•Inflate dæk med luftkompressor til omkring halvdelen dens normale kapacitet, vedhæfte røret fra produkt-flat-dæk inflation til valve stilken af dæk. Tryk på knappen og udfylde dæk med produktet. Drev traktor i ca 10 minutter til at sprede stoffet rundt inde i dæk.

•Consider erstatter slange hvis flat-dæk inflation produktet virker godt. Bruge dæk løftestænger til at lirke ud læberne af dæk fra randen. Skub slange ind i dækket. Kile dæk og rør combo tilbage på randen. Puste rør for at holde dæk firma.

Tips & advarsler

  • Oppumpning trætte en smule før du tilføjer flat-dæk inflation produkt sikrer ikke siver af stoffet rundt om kanten af hjulet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com