Hvordan man kan stoppe en plæneklipper motor fra bølgende når det er koldt

June 2

Hvordan man kan stoppe en plæneklipper motor fra bølgende når det er koldt

Hvis din plæneklipper bølgende når det er koldt, har det et problem i brændstofsystemet. Der er to checkpoints for at gå igennem for at sikre, at motoren bliver ikke længere bølge. Karburatoren er boltet til siden af motoren og styrer mængden af brændstof og luft kommer ind i motorens cylinder. Et snavset luftfilter eller snavs i karburators skål kan bevirke, at motoren til at bølge. Denne procedure vil tage 15 minutter.

Instruktioner

•Parkering plæneklipper på en hård, plan overflade og sæt parkeringsbremsen. Drej tændingsnøglen til positionen "off" og hæve hætte på plæneklipperen.

•Locate luftfilter dækning på toppen af motoren til højre. Drej de to skruer fra luft-filter dæksel, og skub dækslet ud. Fjern luftfilter og inspicere, udskifte filteret, hvis det er snavset. Hvis dette ikke er problemet, flytte til det næste trin.

•Locate karburator direkte under luftfilter. I bunden af karburatoren er en skål med en bolt i midten. Placere dræn pan under karburator skål og fjerne bolt med 10 mm skruenøgle. Glide ned i skålen.

•Rengør skålen ved at sprøjte det med karburatoren renere indtil alle rester er væk. Geninstaller skålen og bolt det tilbage ind i karburatoren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com