Hvordan man kan stoppe en stank Bug

March 2

Hvordan man kan stoppe en stank Bug

Hvis dit hjem er begyndt at blive overrendt af stank bugs, kan du bygge en fælde ud af husholdningsartikler såsom pap, hæfteklammer og et par strimler af tyndt træ for at fange dem og smide dem. Stinke bugs er tiltrukket af den varme dit hjem giver når temperaturerne falde og kan udsender feromoner for at tiltrække andre til dem. Ved at gøre disse fælder, kan du forhindre en stank bug skadedyrsangreb.

Instruktioner

•Sæt, en af 2 fod af 3 fod kvadrater af pap på gulvet, så lå de tre 3-mund træ strimler på tværs af det. Placer to strimler på hver af enderne af pap, og anden, i midten.

•Sæt den andre pap plads oven på de træ strimler så alle kanter er parallel med stykke pap under dem. Sørg for at de træ strimler er lige op mod kanten af de to stykker pap, og, i midten er centreret samt.

•Staple det øverste stykke pap til træ strimler med den korte pistol. Sat en hæfteklamme i begge ender af hvert træ strip, og en i midten, så det holder sin form.

•VIP fælden op mod siden af dit hus lodret, og vente en dag eller to for dem at være tiltrukket af det. Stinke bugs bliver tiltrukket af den varme, der pap fælden leverer til dem. Der vil være en samling af fejl inde i fælden for dig til at disponere over efter at lade det sidde i et stykke tid.

•Shake trap inde i en affaldssæk fjerne stank bugs fra fælden, binde derefter posen ind i en knude og bortskaffe det. Gentag placeringen af fælden at fange flere stank bugs og stoppe dem fra at få indgangen til dit hjem.

Tips & advarsler

  • Laver flere fælder og placere dem rundt i nærheden af dit hjem for at fange så mange som muligt. Flere fælder du laver, jo mindre chance du har af dem passere til dit hus.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com