Hvordan man kan stoppe en Storm dør vindue fra Frosting

December 10

Hvordan man kan stoppe en Storm dør vindue fra Frosting

På kolde vinterdage når den indvendige gadedøren er åben, rammer varm luft den kolde storm døren, forårsager den rude hen til frost eller damp. Dette er kondens, og det er normalt et godt tegn. Det betyder, at indvendigt dør sit job, stoppe den kolde luft fra at nå hvor storm døren er placeret. Hvis storm døren frost hele tiden, selv, indikerer selv når den indvendige dør ikke er åben, det for meget varm luft der rammer storm døren på en regelmæssig basis. Enten måde, du kan stoppe vinduet fra frosting.

Instruktioner

•Hold silkepapir, bånd eller et andet letvægts objekt langs kanten af din indvendige døren for at se, hvis luft gør det gå til at teste for lufthuller. Hvis du ser lys mellem døren og dørkarmen, er der for meget af en forskel.

•Seal indvendige døren til at stoppe varm luft fra utætte til storm døren, hvis det er relevant. Tætningslister fungerer godt, som gør en extender skruet ind i bunden inde i døren, der når gulvet for at dække eventuelle huller. Hvis hullerne ikke kan forseglet eller dækket, kan det være tid til at installere en ny dør, der passer bedre.

•Øge expander i bunden af døren storm at give mulighed for et lille hul, hvis døren storm frost op for hurtigt når den indvendige døren er åben, eller du bare ikke foretrækker kondens. Du bliver nødt til at skrue den nuværende bunden expander og derefter bruge en boremaskine og skruetrækker til at hæve den 1/4 til 1/8 tomme eller deromkring.

•Laveste fugtighed i hjemmet. Hvis du holder den indvendige dør åben på en regelmæssig basis, selv på kolde dage, kan ved hjælp af en affugter hjælpe med at forhindre frosting.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com