Hvordan man kan stoppe et loft Fan lys fra slingrende

February 3

Hvordan man kan stoppe et loft Fan lys fra slingrende

Hvis lyset på din loft fan slingrende når ventilatoren er på, og du allerede har kontrolleret for at sikre de skruer, der holder lyset på fan er ikke bare løs, har så du sandsynligvis fået en out-of-balance fan. Dette medfører en lille wobble i fan-enhed, og at bevægelse bliver mere udtalt på et lys, der hænger ned under den. Balancing ventilatoren er et spørgsmål om at tilføje vægt til en af vingerne. Trial-and-error er den eneste måde at finde ud hvilken klinge og hvor meget vægt.

Instruktioner

•Drej off fan. Klatre din trappestige. Ren toppe af vinger med spray renere og en klud. Lad det tørre helt.

•Climb ned af stigen. Træk en stribe af gaffatape 4 til 6 inches lang og lægge det klistrede side op på et bord. Tryk på fem eller seks øre på båndet, grupperet sammen.

•Climb stige med tapede skillinger. Indstille strimler af tape på toppen af en af vingerne, et par inches fra slutningen, klistrede side ned, så skillinger er monteret på klingen.

•Drej fan på høj hastighed. Vurdere dets bevægelse. Hvis ventilatoren og lys stadig er slingrende, men mindre end før stoppe fan en Tilføj et par mere øre til bladet. Hvis den slingrende har forværret, flytte skillinger til en forskellige blade. Fortsætte med at evaluere bevægelse af fan med trial and error indtil du finder klingen og antallet af øre, at afbalancere det og forhindre den slingrende.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com