Hvordan man kan stoppe lækager i en renovationsafgifter

November 4

Hvordan man kan stoppe lækager i en renovationsafgifter. En renovationsafgifter er generelt placeret lige under køkkenvasken. Det kværner bare om noget spildt mad, således at det nemt går ned i afløbet. Skrald bortskaffelse skal med jævne mellemrum blive serviceret på grund af slid og ælde. Et af de mest almindelige problemer, der kan opstå er lækker fra bunden af garbage bortskaffelse.

Instruktioner

•Drej ud og frakoble renovationsafgifter fra sin stikkontakt før du arbejder på det. Du kan også lukke off effektafbryderen tilslutning til rådighed fra ledninger inde i huset. Det er normalt placeret under køkkenvasken. Få adgang til det ved at åbne kabinettet døren under vasken. Denne lille apparat er knyttet til bunden af vasken, og det er bygget med en flange, montering bolte og en ring.

•Detect kilden til din lækage. Føle omkring renovationsafgifter at finde eventuelle huller eller løs udstyr, der kan forårsage lækage.

•Stram let nogen løse skruer eller andre vedhæftede filer på en renovationsafgifter med en skruetrækker. Gør det samme med bolte i den ring-lignende del i midten til rådighed. Dette kan være alle, der er nødvendige for at reparere lækagen.

•Udskift svinghjul seal hvis lækagen kommer fra bunden af bortskaffelse og det påvirker motoren. Fjern bortskaffelse fra afløbet system opkobling i bunden af vasken, og derefter demontere bortskaffelse enhed for at fjerne svinghjul. Du kan få en erstatning på en isenkræmmer, renovationsafgifters producent, eller du kan tage det til en reparatør for servicering. Vedhæfte til rådighed under vasken af haektrawlere med monteringsbolte.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com