Hvordan man kan stoppe min Carport gulv fra sveden

May 18

Hvordan man kan stoppe min Carport gulv fra sveden

Hvis dit hjem har en carport, har du måske bemærket fugt danner på gulvet under visse tider af året. Dette "sveden" opstår, når fugtig, fugtige, varme luft passerer hen over en kold beton eller cement gulv. Selvom dette problem ikke er ekstremt farligt derhjemme, det kan være irriterende, og hvis det generer dig, kan du gøre et par ting at prøve og forhindre eller begrænse mængden af fugt i en carport.

Instruktioner

•Rengør overfladen af carport grundigt. Feje ud alle murbrokker på gulvet. Bruge et affedtningsmiddel og børste til at fjerne enhver olie eller Anti-Freeze pletter fra gulvet. Snavs og pletter kan bidrage til at bevare fugt i stueetagen og vil føje til den Svedende problem.

•Installer loftsventilator eller to i loftet på carport. Loft fans vil hjælpe med at distribuere den varme luft mere jævnt og vil forhindre luft fra yderligere opvarmning og stagnere over den betongulv.

•Sæt en affugter eller to inde i carport. Luftaffugtere vil hjælpe med at fjerne nogle af fugt fra luften og vil bidrage til at afhjælpe fugt kondenserende carport i stueetagen. Luftaffugtere vil arbejde endnu bedre sammenholdt med loftet fans på grund af bedre luftcirkulation.

•.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com