Hvordan man kan støtte en fritstående våbenhus

October 2

Indgangsparti og dæk har en masse til fælles. De er bygget meget den samme, som regel med lignende materialer og teknikker, og enten kan være fastgjort til et hus eller være fritstående. Indgangsparti er normalt på front poster eller på andre døråbninger bruges til primære adgang til et hus. Dæk er normalt i den bageste del af et hus, i et område reserveret for familien og rekreative formål. En fritstående veranda understøttes som regel med molen og beam byggeri og konkrete molerne. En ramme er bygget på molerne med bjælker, der holder strøer for gulvbelægning.

Instruktioner

•Mark hjørner af veranda med stakes. Square dispositionen ved at måle fra hjørne til hjørne med et målebånd. Justere indsatsen, indtil de diagonale afstande er de samme.

Rake området for at fjerne markeringen af snavs og få det niveau. Lægge plast eller lignende membran over kabinet til blok fugt og ukrudt og derefter sikre membran med et par inches af grus.

•Dig huller med en posthole graver i hjørnerne til sæt Præfabrikerede beton flydebro med beam understøtter knyttet. Grave huller under linjen frost, den dybde, hvormed jorden fryser eller mindst 2 fod dybt.

Sæt molerne i hullerne med bom holdere justeret i retning af den lange side af våbenhuset. Brug et målebånd til at få den korrekte afstand og en plan for at sikre de er plumb og toppe er niveau.

•Installer 2 x 6 tommer band bjælker på langsiderne af våbenhuset. Fastgør bjælker indehavere med galvaniserede skruer og en skrue pistol. Bruge én skrue i hvert hul i indehaveren, idet man har ender selv med hinanden. Fastgør 2 af 6 ende bjælker på tværs af begge ender af band bjælker med galvaniserede skruer til at fuldføre en disposition ramme.

•Fasten metal tværbjælke bøjler for 2 x 4 tommer strøer mellem de to side bands. Skrue holdere til bånd på 24 inches fra hinanden med galvaniserede skruer. Sæt 2 af 4s i holdere på kant med den 2-tommer længde opad.

Skrue dem på plads gennem huller i siderne af bøjler. Lægge et langt bord med et niveau på det på tværs af dispositionen. Juster strøer efter behov indtil gulvarealer er niveau.

Tips & advarsler

  • Brug tre anløbsbroer på hver side med en i centrum for porches længere end 12 fod. Tilføje en center stråle på disse indgangsparti med strøer fastgjort på begge sider kan tilsluttes to band bjælker.
  • Bygge veranda indramning med trykimprægneret eller rot-resistente tømmer som redwood eller cedertræ.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com