Hvordan man kan støtte en tabel ud af krydsfiner

March 16

Hvordan man kan støtte en tabel ud af krydsfiner

Løse irriterende ikkebalanceførte tabeller med shims. Shims er små tops af materiale, fra plast til krydsfiner, at glide under off-plan bordben til at give bordet tilbage til et niveau position. Hvis du har en irriterende off balance bordben eller ben kræver nivellering, brug skrot krydsfiner og et hjem for at bringe bordet tilbage til dens oprindelige stabilitet. For at holde kilerne på plads, kan bruge gummi stykker under og på toppen af shim.

Instruktioner

•Klart tabellen af noget oven på den. Skære ned et udvalg af små krydsfiner stykker med saven. Hvis du har lyst, måle ud af størrelsen af foden af bordben til så ned krydsfiner shim til en passende størrelse til at forhindre shim klistrer.

•Sæt niveau på bordpladen til at bestemme hvor off-balance-området på bordet er. Afgøre, hvis en eller flere ben brug shims.

•Knyt assistent at skubbe ned på den modsatte side af bordet fra off-balance-ben til at løfte bens fod fra jorden.

•Kontrollér mikro-justeringer til krydsfiner at få tabellen niveau. Så stykker lateralt til at mindske den krydsfiner bredde, hvis nødvendigt. Hvis mere end ét ben behov en shim, foretage de nødvendige nedskæringer og mikro-justeringer det så godt. Har assistenten holde tabellen op, så du har adgang til benet pågældende.

•Skub krydsfiner mellemlæg under bens fod og har assistenten indstille bordet. Kontrollere niveauet for at sikre tabellen er afbalanceret og i plumb. Træk shim og lim en lille gummi stykke til begge sider af shim til at holde det fra at glide når under bordben. Recheck udjævning, som tilføjede gummi kan påvirke niveauet af tabellen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com