Hvordan man kan styrke barer for murede vægge

January 31

De fleste murstensvægge på huse er facader, som er mursten installeret som vender på murværk eller træ-indrammet vægge. Murstensvægge omkring haver, mange bander eller som bærende vægge i bygninger er generelt dobbelt vægge med to lag eller kurser side om side. Tjekke bygningsreglementer før du starter en mursten væg projekt. En fritstående mursten væg mere end 3 eller 4 fod høje kan kræve særlige tilladelser. Nogle støttemure kan kræve særlige teknik. Mursten facader er forstærket med væggen bånd, som metalstrimler fastgjort til basen væggen og sat i mørtel leddene. Fritstående vægge kræver stål armeringsstænger.

Instruktioner

•Build et solidt fundament for enhver mur. Grave en grøft med en skovl dobbelt så bred som væggen og så dybt som mindst en tredjedel af den færdige væg højde. Kompakt grus i bunden af renden og fylder det med beton. Niveau af beton med en mason murske.

•Start styrke i foundation for nogle typer af væg, bygget med to kurser af mursten adskilt af et mellemrum, normalt omkring bredden på en mursten, at være fyldt med cementmørtel. Sæt stål armeringsstænger i beton lodret i midten af to mursten siderne. Space dem om hver tredje mursten vandret eller hver 4 fod, afhængigt af højden af væggen. Udfylde hullet mellem mursten omkring armeringsjern med konkrete injektionsmørtel når murstenene er lagt.

•Reinforce kortere vægge af to kurser af mursten lagt side om side med barer lagt i mørtel leddene. Brug 3/8 tommer armeringsjern, som er bredden af en normal mørtel fælles. Lægge armeringsjern på, langs de lange dimensioner af mursten for lateral eller ende til afstivning. Sæt korte strækninger af armeringsjern på tværs af to mursten. Cut armeringsjern med en metal chop så til omkring 6 inches, som vil passe inde mørtel leddene.

•Brug Z-type styrke bånd for støtte både på tværs og langs en dobbelt mur. Skære armeringsjern i om 10-tommer længder. Bøje hver ende på 90 grader, men i modsatte retninger, så armeringsjern ligner en Z. bøje armeringsjern ved at sætte udgangen i en skruestik eller andre solide indehaveren og skubber det ned; armeringsjern bøjer let. Lægge dette armeringsjern på tværs af to mursten kurserne med ene ende peger i hver retning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com