Hvordan man kan styrke en bruser mørtel seng

April 6

Hvordan man kan styrke en bruser mørtel seng

Selv om brusebad pander er bredt tilgængelige for køb som præfabrikerede enheder, kan de også være konstrueret af personer ved hjælp af mørtel og andre materialer, giver mulighed for større fleksibilitet med design og størrelse. Til at fungere efter hensigten i en lang periode, Bruser base og mørtel skal seng bygges korrekt. Bruseren pan skal være vandtætte og bygget til at have en hældning, der tvinger vand at løbe ud i afløbet. Mørtel seng inden for et brusebad pan kan styrkes gennem tilsætning af en polymer tilsætningsstof, men hovedparten af mørtel seng forstærkning opnås ved korrekt udnytte metal tremme.

Instruktioner

•Forbered bruseren pan så det er klar til at modtage Pudsprofiler og mørtel til laget før pan. Udsætte undergulvet og stud væggene, Hæft bygning, tjære eller følte papir til undergulvet og lim den nederste del af en tredelt brusebad afløb ind i afløbet åbningen. Stuff en klud ind i afløbet åbningen til at beskytte det fra mørtel.

•Staple galvaniseret metal tremme eller wire mesh til undergulvet. Skær et hul til at rumme afløb, forlader 1/2 tomme plads omkring afløbet.

•Forbered mørtel til denne pre pan niveau. Bland en thinset mørtel, således at det har en temmelig tør konsistens og inkluderer en latex tilsætningsstof for at forbedre styrke. Dette lag af brusebad pan etablerer hældningen for den resterende del af brusebad pan, så en stigning i højde af mindst 1/4 tommer per fod af afstand fra afløbet til midten af den fjerneste væg skal tages i betragtning. Den bedste måde at gøre dette er at beregne den krævede stigning og tegne en lige linje langs kanten af bruseren, mørtel seng skal nå.

•Pack mørtel i metal tremme med en murske og bygge det op til linjen på væggen. Bruge en plan og float for at sikre at mørtlen er glat og korrekt skrå. Lad denne pre pan mørtel sidde i mindst en dag før du fortsætter.

•Forbered brusebad gryde til det næste lag af mørtel, faktiske mørtel seng. Tillægge de underliggende mørtel ved hjælp af et klæbemiddel egnet til materielle en vandtæt membran. Fastgør andet og tredje afløb stykker ud i afløbet, justere afløbet, således at sien er mindst 1 1/2 inches over panden. Måle op i samme afstand på bruseren væggen og tegne en streg rundt om brusebad på dette niveau.

•Mix og sted mørtel på panden, bygge det op til omkring halvdelen af den planlagte 1 1/2-inch højde.

•Sæt metal tremme på denne mørtel. Det skal skæres for at dække panden passer omkring afløbet.

•Pack mørtel på pan at færdiggøre mørtel seng. Arbejde til niveauet af linjen på væggen og bruge en træ flyde og niveau til at genkende og foretage de nødvendige justeringer. Lad denne mørtel kur i mindst flere timer, afhængigt af mørtel og tilsætningsstoffer, før du anvender flisebelægning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com