Hvordan man kan tænde en elektrisk komfur Top brænder

January 17

Hvordan man kan tænde en elektrisk komfur Top brænder

En elektrisk komfur er ganske let at bruge. Toppen af ovnen er en serie af elektriske drevne brændere, normalt omkring fire eller fem. Du kan placere dine gryder eller pander på toppen af disse brændere og slå dem til at tilberede din mad. En fantastisk ting ved elektrisk komfur toppe er, at det er nemt at spare energi. At slukke din brænder omkring fem minutter, før maden er færdig er madlavning, for eksempel, en glimrende måde at starte. Brænderen vil blive rigeligt varmt, mens madlavning proces er afsluttet. Dog dit første skridt er at dreje på elkomfur top brænder.

Instruktioner

•Sæt din gryde eller gryde over den passende størrelse brænder. Du vil spilde energi når du tænder på elkomfur top brænder hvis du placere en lille gryde på en stor brænder, f.eks.

•Find knop, der styrer elektriske komfur top-brænder, at du ønsker at tænde. det vil være placeret på samme side af komfuret og normalt mærket "front" eller "tilbage."

•Skub i knop for elektriske komfur top brænder lidt. Du vil sandsynligvis ikke være stand til at vende det, indtil du skubbe det i.

•Drej brænder til højre. Indikatoren på din elektrisk komfur bør tænder, som fortæller dig en brænder er aktiveret. Fortsætte med at slå knop, indtil du når det ønskede varme-niveau.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com