Hvordan man kan tænde en Gas komfur Pilot lys

October 24

Hvordan man kan tænde en Gas komfur Pilot lys

Relighting en gas komfur pilot lys kræver nogle grundlæggende koordination færdigheder. Efter en vellykket tænde, vil du kunne bruge dit apparat normalt. Pilot lys uden en sikkerhed knap kan lække, og når dette sker, du vil lugte gassen. Slukke for gas ventil og give gas til at sprede før du forsøger at tænde pilot lys.

Instruktioner

Relighting din Gas Komfurs Pilot lys

•Indstil har om din gas pilot lys en sikkerhed knap; Hvis ikke du skal finde den vigtigste gas ventil og slå det fra at give den gas, der har været utæt for at sprede før du fortsætter med den relighting proces. Ventilere området. Antages det, at din pilot lys har en sikkerhed knap, der slår gas automatisk, hvis det er blæst af vinden eller kladder, finde sin holdning. Et sted tæt på knappen sikkerhed vil der være en metalplade med instruktioner for at tænde gas pilot lys. Hvis pladen er mangler, bør følgende metode arbejde.

•Tryk på knappen sikkerhed uafbrudt i tre sekunder. I løbet af denne tid, vil gassen begynder at blive frigivet. Da gassen slippes, lys gas jet og slip knappen sikkerhed samtidig; du skulle nu have en blå flamme. Knappen sikkerhed er der til at stoppe gas, når det ved et uheld er blæst ud, og at forhindre, at børn leger med gas kontrol ved at gøre det vanskeligt for dem at betjene apparatet uden opsyn.

•Hvis dit apparat har ingen sikkerhedsventil og du fulgt trin 1, nu er det tid til at tænde din gas pilot lys manuelt. Tænde gassen tilbage på hovedventilen, og sørg for, at brændeovnen knopper er alle indstillet til "off" position. Tag din lighter og sted af gas jet. Det skal tænde straks med et blåt lys. Bruge dit apparat som normalt.

Tips & advarsler

  • Hvis du lugte gas eller en rådne æg lugt og din pilot lys er tændt og dine knopper er alle indstillet til "off" position, evakuere dit hus og kalder firmaet gas fra en nabos hus til straks over lækagen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com