Hvordan man kan tænde Pilot lys på en GE Gas tørretumbler

December 14

Hvordan man kan tænde Pilot lys på en GE Gas tørretumbler

Hvis du har en ældre GE gas tørretumbler, vil du sandsynligvis nødt til at tænde pilot lys på et tidspunkt. De fleste moderne gas tørretumblere har et elektroniske ignitor i stedet for en pilot lys, som forbliver tændt, selv når tørretumbleren er ikke i brug. Det er ikke svært at tænde piloten på en GE gas tørretumbler.

Instruktioner

•Kontrollér, at hjemmets største gas ventil er tændt. Tænd gas levering ventil for tørretumbleren. Ventilen er placeret bagerst i tørretumbleren eller bag frontpanelet, afhængigt af din GE gas tørretumbler design.

•Sæt en flad-head skruetrækker ind i hullet mellem den tørretumbler frontpanelet og resten af enheden. Føler dig indtil du finder de klemmerne, der holder panelet på plads. Brug hovedet af skruetrækkeren til at frigive klippene og fjerne panelet.

•Locate knappen starter i nærheden af pilot-lys. Hold knappen nede og lys pilot med en lang lighter. Hvis det ikke lys umiddelbart, lad på knappen starter og vente to til tre minutter for at lade gas klart ud. Gentag dette trin, indtil du har med held tændt din tørretumbler pilot lys. Hold starter knappen holdes nede i 30 til 60 sekunder til at sikre, at piloten ikke går. Skubbe den tørretumbler frontpanelet tilbage ind i klemmerne.

Tips & advarsler

  • Lys ikke pilot lys, hvis du lugte gas i nærheden af tørretumbleren. Opkald dit lokale forsyningsselskab straks i tilfælde der er en gas lækage.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com