Hvordan man kan tage en haven jordprøve til test

March 23

Hvordan man kan tage en haven jordprøve til test

Test jordbunden er et vigtigt første skridt i at sikre din havejord har den rette næringsstoffer og niveau af syrer og baser eller pH-niveau, kræves til dyrkning af visse planter. Hvis det ikke sker, vil din jord test angive, om du har brug at tilføje kalk eller gødning til din beplantning jord. Når du tager en jordprøve, indsamler du jord kerner. Test din havejord flere måneder før plantning fordi testresultaterne vil give dig anbefalinger til brug for den næste vækstsæson.

Instruktioner

•Tag snavs på overfladen af din havejord, som mulch og blade. Tjek fugtigheden i jorden med fingeren, og ikke prøve jorden, hvis det er meget tørre eller meget våde.

•Skub en sonde i din havejord at indsamle jorden. Hvis du ikke har en sonde, bruge en murske eller skarp spade. Skub værktøjet ned i jorden, indtil du når en dybde af 6 til 8 inches. Trække jorden sonden ud jorden igen, og kontroller for at sikre det indeholder jorden. Hvis du bruger et andet værktøj, scoop jord på værktøjet og bringe det tilbage til dig.

•Gentag trin 2, indtil du samle mindst fem prøver fra tilfældige steder i haven. Tage prøver fra områder, der er selvfølgelig forskellige i hældningen, vegetative vækst, dræning, farve og tekstur. Hvis du bruger et andet værktøj end en jord-sonde, fjerne den samme mængde jord fra bunden hver gang du indsamle en prøve.

•Åbn jorden prøver i en spand. Bekræfte, at spanden ikke er lavet af bronze, messing eller aluminium, fordi disse materialer potentielt kunne forurene din prøver med spor af mikronæringsstoffer. Brug en plastik spand i stedet.

•Break op bidder i jord og fjerne klipper og sten til stede. Bland Jordprøverne sammen grundigt. Lad jordprøver lufttørre i et åbent område, som er fri for forurening.

•Sæt jorden prøver i en ren, mærket prøve eller taske, som er tilgængelige på county udvidelse kontorer. Tage prøverne til din lokale udvidelse kontor for testning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com