Hvordan man kan tage en nøjagtig jordprøve

November 25

Hemmeligheden til en sund, økologisk garden er i jorden. Sund jord giver planter med den rette balance af næringsstoffer og vand- og Fællesskabet af væsner, der lever i jorden, herunder regnorme, insekter og mikrober, hjælpe planter skyllepumpetab for næringsstoffer og kæmpe mod sygdomme og skadedyr. Før du tilføjer er noget til din jord-det en god ide at få en jord test. Testen vil fortælle dig pH-værdien af din jord, samt andelen af organisk materiale deri og næringsstof niveauer. Du kan også have lab testen for toksiner i din jord, herunder tungmetaller som bly og arsenik. At sikre at du får de mest nøjagtige resultater muligt ved at sende lab et repræsentativt udsnit af din jord. Her er hvordan.

Instruktioner

•Den nemmeste måde at finde et lokale laboratorium, der udfører jord test er at ringe til din lokale Master Gardener eller din county extension service. Du kan også bede om en henstilling fra en pålidelig børnehave. Før indsamling din jordprøve, kalder laboratoriet og finde ud af, hvis de har nogen specielle instruktioner og spørge hvad beholder de foretrækker du sender prøven.

•Når indsamling jord for prøven er det vigtigt at medtage jord fra flere steder i haven. Denne måde, jorden er repræsentative for hele haven og ikke bare en seng. Hvis dele af haven har dramatisk anderledes jord, kan så du overveje at sende i separate prøver fra hvert område.

•For at tage en prøve, fjerne enhver planterester oven på jorden. Derefter indsætte en lille spade i jorden og fjerne en 6-tommer-dyb og 6-tommer-dækkende del af jord. Ved hjælp af en murske, grave ud en lille skefuld jord fra bunden af hullet og placere det i en plast eller glas container.

•Gentag trin 3 i flere dele af din have (eller i hver højbed af en køkkenhave) indtil du har mængden af jord lab behov. Røre jorden sammen.

•Kontrollér, at du har indsamlet alle oplysninger lab anmodet om og derefter sende det i sammen med prøven. Hvis du er en økologisk gartner, Sørg for at anmode om økologisk ændringsforslag anbefalinger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com