Hvordan man kan tage fra hinanden en Front Load Washer

January 15

Front load skiver er mere økonomisk end traditionelle top load skiver. En lighed mellem dem er at dele svigter og skal udskiftes. Når du ved, hvordan man kan tage fra hinanden en front load washer, du kan få adgang til alle dens komponenter, arbejde. I modsætning til en top load model kommer kabinettet fra hinanden i stykker, meget i den måde, en tørretumbler er demonteret.

Instruktioner

•Tag strømmen ledning ud af stikkontakten og trække front load washer fra bagvæggen. Slukke studsene til vandforsyningen og sæt en spand bag vaskemaskinen. Afbryde to vandforsyning slanger fra bagsiden af vaskemaskinen, og sæt dem inde i spanden.

•Anvend en Phillips-head skruetrækker til at fjerne skruerne sikring toppanelet til bagsiden af vaskemaskinen. Afhængig af din mærke og model, vil der være to til fire skruer. Træk den bageste del af toppanelet op, skub det øverste panel mod bagvæg og fjerne panelet fra arbejdsområdet.

•Tag control console touchpad ledninger bånd fra konsollen kontrolelement ved at trække det lige ud. Label ledninger individuelt ved at placere afdækningstape på dem og skrive en note med angivelse af hvor ledningerne vedhæfte. Afbryde individuelle ledninger og flytte dem ud af vejen.

•Træk ud dispenser skuffe hvis din front load washer er en skuffe i konsollen kontrol. Tryk ned på fanen tilbage i skuffen til at trække skuffen helt ud af vaskemaskinen. Bruge en Phillips-head skruetrækker til at fjerne skruerne at sikre kontrol-konsollen til vaskemaskinen. Hvis din enhed har en dispenser skuffe, vil der være en skrue i det forsænkede område hvor skuffen sidder. Trække kontrol-konsollen fra vaskemaskinen.

•Fjern tre skruer i bunden af panelet tå med en Phillips-head skruetrækker. Løft panelet tå lidt og derefter trække det væk fra front load washer.

•Åbn skive døren og fjern den klemme, der sikrer støvlen til den ydre rand i vaskemaskinen åbning. Træk forsigtigt boot fra døren læbe.

•Fjern fire skruer, der sikker frontpanelet til sidepaneler, ved hjælp af en Phillips-head skruetrækker. Få fat i begge sider af frontpanelet og trække frontpanelet fra vaskemaskinen.

•Anvend en Torx skruenøgle til at fjerne de 12 skruer, der sikker den bageste panel til vaskemaskinen. Træk forsigtigt bagpanelet fra front load washer.

Tips & advarsler

  • Altid afbryde apparater fra deres strømkilde før forsøger reparationer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com