Hvordan man kan tage fra hinanden en hvilestol stol

December 5

Bevægelige møbler kan være en besværet, især hvis du ikke har adgang til en lastbil. Heldigvis kan du tage de fleste hvilestol stole fra hinanden i flere mindre stykker. Du kan have til at fjerne nogle bolte eller frigive et sæt af fastholdelse stifter at frakoble komponenter i hvilestol. Tjek din instruktionsbog til demontering instruktioner specifikke for din hvilestol stol mærke og model.

Instruktioner

•Flyt til bagsiden af den hvilestol og nå ind i hullet mellem ryglæn og siderne af stolen. Trække ned på metal løftestænger inde i hullet til frigive ryglæn fra hvilestols ramme.

•Lay hvilestol på sin side, så du kan få adgang til bunden af sædet. Find de stifter, der forbinder sæde til armene på stolen. Disse er som regel i nærheden af forreste del af sædet. Fjern beholde skruer ved hjælp af en skruetrækker fra benene, og sæt dem til side. Skub benene ud til release forsiden

•Lift sæde indtil du kan nå de skruer, der Fastgør sædet til siderne af hvilestol. Fjern skruerne og løft sædet ud af stolen.

•Anvend en skruenøgle til at løsne boltene sikring armene på stolen. Fjerne boltene og trække våben fra den hvilestol ramme.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com