Hvordan man kan tage fra hinanden en Makita Akku boremaskine batteri

February 20

Makita Akku boremaskine akkumulator emballere indeholder genopladelige nikkel-cadmium-batterier. Akkumulator Emballere recharges fuldt ud mange gange og kan derefter kun genoplade delvist. Dette er en indikator for, at batterierne skal udskiftes. Det er meget billigere at erstatte de enkelte batterier i pack end at købe en ny. Makita packs er en solid one-piece konstruktion uden skruer for at holde dem sammen.

Instruktioner

•Sæt en mejsel tip til en loddekolbe. Sæt strømkablet loddekolbe til en stikkontakt og vente på det varme. De fleste lodning jern har en konstant rødt lys, når de er klar til brug.

•Sæt batteriet pack på et bord dækket med avis med den store ende ned. Sted mejsel tip på batteri pack siden lige under toppen af den store nederste del. Som spidsen varmes plast, vil det danne en linje. Flytte mejsel spidsen rundt pack vandret til at smelte en åbning rundt om hele pakken.

•Grasp den øverste lille ende af batteripakke og løft det ned i bunden del, du skære igennem. Trække den øverste del af flokken ud til at afsløre en nederste og øverste lag af 12 nikkel-cadmium-batterier.

Tips & advarsler

  • Tegne et diagram af hvert lag af ledninger forbinder batterierne sammen før du fjerner ledningerne. Følg diagram for at erstatte hvert batteri ledningerne i den rigtige rækkefølge.
  • Lim sagen tilbage sammen med klar silikone limen. Denne type af lim er vandtæt til at holde batterierne tørt og tillader pack skal skæres åbent igen gennem limen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com