Hvordan man kan tage fra hinanden en Maytag Atlantis skive

March 19

Når du ved, hvordan man kan tage fra hinanden en Maytag Atlantis skive, kan du hurtigt få adgang til alle komponenterne arbejder inden for enheden. Demontering vaskemaskinen er ikke svært. Den gennemsnitlige handyman kan afmontere enheden inden for 30 minutter med blot et par håndværktøj. Selv om det øverste panel kommer ud af vaskemaskinen, har det ikke fjernes helt for at få adgang til indersiden af vaskemaskinen.

Instruktioner

•Tag Maytag Atlantis skive fra den elektriske stikkontakt. Træk vasker væk fra væggen, så du har plads til at arbejde bag det, som nødvendigt.

•Fjern de tre skruer på kontrol-konsollen bagbeklædningen plade med en Phillips-head skruetrækker. Tag fat i toppen af konsollen med dine fingerspidser og klippe toppen frem. Presse bunden af konsollen kontrol mod bagsiden af vaskemaskinen til at frigive de seks låsning faner. Roll control console ovenpå vaskemaskinen til at få adgang til de indvendige komponenter.

•Label hver af ledninger maveposer og forbindelser med malertape. Tryk på i på ledninger maveposer låsning faner til at afbryde dem. Trække ud af ledninger at glide på komponent terminaler. Hvis det er nødvendigt, brug nålen næse tænger til at trække ledningen fører fra terminalerne.

•Træk på det forreste hjørne af toppanelet samtidigt med at indlagde bladet af en spartel mellem front og toppanel. Find fastholde foråret klip med spartel blade og tryk den i at frigive klippet. Udfør de samme trin på den modsatte hjørne. Hæve det øverste panel i positionen service gør det muligt at hvile på sine hængsler.

•Tag inlet slangen til vandventil ved at løsne komprimeringen klemme med en tang. Sænke toppanelet, og fjern de skruer, der sikker den bageste kontrol konsol skjold fra bagsiden af det øverste panel. Mærke og fjerne ledninger til pressostat og fodre slangen. Løft det øverste panel ud af vaskemaskinen og ud af din måde.

•Fjern de hex skruer der sikker forreste panel til sidepaneler med en topnøgle. Skruerne er i frontpanelet hjørne seler tæt på toppen af kabinettet. Løft frontpanelet op til release det fra bunden sikring wire klip og flytte den ud af din måde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com